Bodrumspor lige hazırlanıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Bodrumspor lige hazırlanıyor

2018 - 2019 Futbol sezonunda Türkiye İkinci Lig Beyaz grupta ilimizi temsil edecek olan B.B. Bodrumspor, lig maçları için hazırlıklarını Bodrum Stadyumunda, Antrenör Engin İpekoğlu nezaretinde sürdürüyor.

Geçen sezonda inişli çıkışlı bir grafik çizen ve düşme potasından son haftalarda aldığı puanlarla kurtulan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yeni sezonda taraftarlarına daha başarılı bir takım izletmek için yeni transferlerinin de katıldığı antrenmanlarla lige hazırlanıyor.

Fenerbahçe Futbol Takımında kalecilik yapan, bir dönem Fethiyespor’u da çalıştıran deneyimli teknik sorumlu Engin İpekoğlu’nu takımın başına getiren Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, “Bodrumspor sadece Bodrum’un değil Muğla’nın takımıdır” açıklamasında bulunarak, ikinci ligde lig mücadelesinde Muğlalı tüm futbolseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

İlk etap çalışmalarını Bodrum sahasında gerçekleştiren Bodrumspor, Temmuz ayı içinde gittiği Afyonkarahisar kampında 21 günde 3 hazırlık maçı yaptı.

İlk karşılaşmasını Yeni Altındağ Belediyespor ile yapan Bodrumspor karşılaşmadan 0 - 0 golsüz beraberlikle ayrıldı.

İkinci hazırlık maçı olan Sivas Belediyespor – Bodrumspor maçı 1 - 1 devam ederken başlayan sağanak yağış nedeniyle yarıda kaldı.

Afyon kampında son hazırlık maçını Balıkesirspor ile yapan Bodrumspor, müsabakayı 2 - 0 kaybetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık