Bodrumspor, Muğlaspor galip Fethiyespor mağlup

Profesyonel futbol liglerinde ilimizi temsil eden takımlarımız geçtiğimiz hafta içersinde oynadıkları 3 maçtan 2’sini kazandı, 1’ni kaybetti

 Bodrumspor, Muğlaspor galip Fethiyespor mağlup

İkinci lig Kırmızı grupta yer alan Bodrumspor A.Ş., geçtiğimiz hafta içinde deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor’u 3-0 yenerek iki haftalık mağlubiyetlerine son verdi.

Sivas deplasmanında güzel oyununu 3 golle süsleyen Bodrumspor, Birinci Lig Play Off karşılaşmalarına katılabilme yolunda, aldığı bu galibiyetle yeniden umutlandı.

Türkiye Üçüncü Futbol Ligi 2.grupta ilimizi temsil eden grubunun şampiyonluk adaylarından Fethiyespor ise kendi evinde Mardin Fosfatspor’a 2-1 mağlup olarak beklenmedik bir yenilgi aldı.

Ligde Kütahya Belediyespor’un ardından 50 puanla ikinci sırada yer alan Fethiyespor, ligin 29.haftasında, 31 Mart Çarşamba günü deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Üçüncü lig 4.grupta ligin en alt sırasında yer alan ve düşme potasında bulunan Muğlaspor ise geçtiğimiz hafta içi maçında deplasmanda Adıyaman 1954 maçından 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

İlimizi Profesyonel liglerde temsil eden 3 futbol takımımız hafta sonu müsabaka yapmıyorlar

Haftanın Lig Maçları Sonuçları

İkinci Lig Kırmızı Grup

 Sivas Belediyespor:0 Bodrumspor A.Ş:3

Üçüncü Lig Maçları

Fethiyespor:1 Mardin Fosfatspor:2

Adıyaman 1954 Spor:1Muğlaspor:2

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık