Boğaziçi Bargilyaspor Tek Golle Kazandı

Boğaziçi Bargilyaspor, evinde konuk ettiği Muğla Yerkesikspor'u 1-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.

Boğaziçi Bargilyaspor Tek Golle Kazandı
  • 11 December 2023, Monday 13:14

Muğla 1.Amatör Küme Ligi B grubu ikinci yarı ilk maçında Boğaziçi Bargilyaspor 9 Aralık Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırladığı Muğla Yerkesikspor'u maçın ikinci yarısında attığı tek golle yenerek, puan cetvelindeki yerini korudu.

Hakemler: Umut Yalçınkaya, Semih Türköz ve Sabri Sarı

Boğaziçi Bargilyaspor; Görkem (kaleci) Ömer Faruk, Ogün, İsmail, Berkay Furkan, Onur, Davut Berke, Ahmet Uysal, Mehmet Ali ve Ahmet Kantar on biriyle başladı.

Muğla Yerkesikspor ise Ahmet (kaleci), Burak, İlhan, Eren, Ünal, Fatih, Kadir, Onur, Beytullah, Oğulcan, Berat Demir on biriyle çıktı.

Bargilyaspor ise zirve yarışında puan kaybetmemek için gole yönelik ataklar sergilerken, Muğla Yerkesik ise ligden düşmeme adına maça dikkatli başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

33. dakikada konuk takım Yerkesik gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Kadir Yıldırım sert bir vuruşla topu kaleye gönderirken, kalecisi Görkem topu kornere çıkardı.

40. dakikada Boğaziçi takımından Furkan Akbaş’ın sert şutu kaleci Ahmet Önal’da kaldı.

41. dakikada Boğaziçi Bargilyaspor Mehmet Ali ile gole çok yaklaştı. Ahmet Uysal'ın güzel pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Ali, kaleci Ahmet ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Ali topa vurmakta gecikince Yerkesik savunması topu kornere çıkardı.

İlk yarı 0-0 golsüz eşitlikle kapandı.

70. dakikada Boğaziçi atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet Uysal, topla fileleri buluşturdu. Boğaziçi maçta 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısında Boğaziçi takımı yaptığı oyuncu değişikliği ile daha baskılı ve atak bir futbol sergilese de maçta başka gol olmadı.  

Boğaziçi Bargilyaspor attığı 1 golle sahadan 3 puanla ayrılarak, zirve yarışından kopmamış oldu.

Takım kaptanı M.Ali Zorbozan, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonucu el parmağında kırık meydana gelerek, sakatlandı.  Boğaziçi Bargilyaspor Yönetimi, “Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, gerekli tetkiklerin yapılması ile en yakın zamanda tekrar yeşil sağlarda olması için bütün çabalarımızı göstereceğimizi bildiririz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık