Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Branşlaşma yolunda adımlar atılıyor

2020-2021 Spor sezona güçlü bir şekilde girmek isteyen Yeni Milasspor Kulübü futbolun dışında da yeni spor branşlarında Milas gençliğine hizmet etmek için çalışmalarına başladı.

Branşlaşma yolunda adımlar atılıyor

Kulüp başkanlığını Öcal Yüksel’in üstlendiği Yeni Milasspor Kulübü yeni spor sezonunda futbolun dışında güreş ve Karate ile Jimnastik, aerobik dallarında da çalışmalara başladığını Milas kamuoyuna basın yoluyla duyurmuştu.

Atletizmde Havva Uzuncan, Futbol Okulunda Recep Çay

Güreş’te Mehmet Karabaş, Karatede İbrahim Kartal, Jimnastik ve Aerobik, Step sporunda antrenör Buket Kartal ile anlaşma sağladıklarını duyuran kulüp Başkanı Öcal Yüksel, geçtiğimiz günler içersinde Milas Atletizminin başarılı antrenörü Havva Uzuncan ile yeni sezon için anlaştıklarını söyledi.

Uzun yıllar Milas’ta başarılı atletlerin yetişmesine yardımcı olan antrenör Havva Uzuncan gazetemize yaptığı açıklamada yıllar sonra Yeni Milasspor kulübü bünyesinde yeniden başarılı atletlerin yetişmesi için çalışacağını vurgulayarak, atletizmin sporun en önemli branşlarından biri olduğunu söyledi.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel kulüp bünyesinde minikler ve küçükler futbol kategorilerinde futbol okulu açacaklarını belirterek “bu çalışmalarımız için deneyimli antrenör Recep Çay hocamızla anlaştık” dedi.

Yeni Milasspor Kulübü Minikler ve Küçükler Futbol Okulunda futbola yetenekli yeni isimler kazandıracaklarını belirten antrenör Recep Çay, futbol okuluyla ilgili olarak eğitimlere en kısa zamanda başlayacaklarını söyledi.

 Eski Kulüp Başkanından Ziyaret

Yeni Milasspor Kulübünün profesyonel olarak Türkiye Üçüncü Lig dönemlerinde kulübün başkanlığını yapan Milaslıların yakından tanıdığı eski başkanlardan Nazmi Zeybek, Yeni Milasspor Kulüp İdari binasını gezerek yeni sezon için Yeni Milasspor Kulübüne yapacakları tüm sportif çalışmalarda başarılar diledi.

 Eski Kulüp Başkanlarından Nazmi Zeybek’in kulüp idari binasını ziyaret etmesiyle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Başkan Öcal Yüksel, Başkan Nazmi Zeybek’e Yeni Milasspor adına çok teşekkür ettiğini belirterek,

tüm eski kulüp başkanlarımızı da kulüp binamızı ziyaret ederek bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz dedi.

 Karate Salonunu Ziyaret Etti

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel hafta içersinde Yeni Milasspor Kulübü bünyesinde açılan Karate Kulübünü ziyaret ederek antrenör İbrahim Kartal’dan antrenmanlarla ilgili bilgi aldı.

Antrenör Mehmet Tavaslı Yeni Milasspor’da

Milas uzak doğu sporlarının başarılı Karate antrenörü Mehmet Tavaslı geçtiğimiz hafta içersinde Yeni Milasspor Kulüp Binasında kulüp başkanı Öcal Yüksel ve Karate antrenörü İbrahim Kartal ile bir araya gelerek 2020-2021 spor sezonunda Yeni Milasspor’un Karate sporunda başarılı olabilmesi için neler yapılabileceğini konuştular.

Antrenör Mehmet Tavaslı uzun yıllar Milas’ta Karate sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması adına başarılı çalışmalar yaptıklarını belirterek, pandemi döneminde yaşanan sıkıntılardan dolayı bir süre Karate sporundan uzak kaldığını vurguladı. Yeni Milasspor Kulübünde yeni dönemde başlayacak olan Karate çalışmaları için hem antrenör İbrahim Kartal’a hem de Yeni Milasspor’a destek olacağını, bilgi ve birikimlerini paylaşacağını belirten Mehmet Tavaslı

spordan özellikle Karateden uzak kalmanın ve ayrılmanın mümkün olmadığını da vurgulayarak, yeni sezonda Yeni Milasspor’a ve antrenör İbrahim Kartal’a başarılar diledi.

Teşekkür Etti

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Karate antrenörü Mehmet Tavaslı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Mehmet Hocamızın bizimle birlikte çalışacak ve bize destek olacak olmasından dolayı mutluyuz” dedi ve “Karate antrenörlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık