Bu haftaki misafirimiz grup lideri

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde kendi evinde sahaya çıkıyor. Takımımız Ligin 14. haftasında lig sıralamasında lider konumda bulunan Rest Property Alanya Belediyespor’u konuk edecek.

Bu haftaki misafirimiz grup lideri
  • 22 January 2022, Saturday 9:40

Başantrenör Hüseyin Düzceler ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran ve başantrenörlük görevine oyunculuk kariyerinde Ziraat Bankası, Gümüşhane Torul Gençlik, Milli Piyango ve Galatasaray forması giyen, defalarca A Milli Takımda yer alan,  antrenörlük kariyerine ise Maraşspor'la başlayıp, Solhan Spor, Haliliye Belediyespor ve Yeni Kızıltepespor takımlarını çalıştıran, Efeler Ligi'nde antrenörlük deneyimi bulunan başarılı antrenör Mehmet Akif Gürgen’i getiren Milas Belediyespor Voleybol Takımı, yeni antrenörüyle ilk maçına çıkıyor.

Hafta içinde gerçekleştirdiği antrenmanlarla müsabakaya hazırlanan temsilcimiz, rakibi karşısında iyi voleybol oynayarak, galibiyet alma hedefiyle müsabakaya çıkacak.

Tribün desteğinin çok önemli olduğu Milas Belediyespor ile Rest Property Alanya Belediyespor arasındaki karşılaşma 23 Ocak Pazar günü saat 16:00’da Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık