Bu maçın telafisi yok!

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Bu maçın telafisi yok!

Muğla Süper Amatör Futbol Liginde 2016-2017 sezonunda şampiyon olan ve 39 yıl sonra tarih yazan ilçemiz takımı Yeni Milasspor, Milas’a yeni bir mutluluk yaşatmak için Muğla’ya gitti.

Süper Amatör Küme Şampiyonu Yeni Milasspor, 22 Nisan Cumartesi günü Muğla Atatürk Stadyumunda oynayacağı BAL Ligi takımı Yatağanspor karşılaşması öncesinde son hazırlıklarını Milas Stadında yaptığı antrenmanla tamamladı.

19 Nisan Çarşamba günü Milas Türkan Saylan Parkı yanındaki sporcuların kaldığı bina önünde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, yönetim kurulu üyeleri, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Dernek yöneticileri, Yeni Milasspor Amigosu Şeker İbrahim Alır, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve kulüp yönetimi tarafından uğurlanan Yeni Milasspor Futbol Takımı Muğla’da Eldehan Otelinde kalacak.

 

Baklava ile gönderdiler

19 Nisan Çarşamba günü Yatağan Play Off maçı için Muğla’ya giden Yeni Milasspor Futbol Takımı sporcu ve antrenörlerini uğurlayan MİTSO yöneticileri sporcuları baklavalarla uğurladılar.

 

Şampiyonluk BAL Ligi ile anlamlı olsun

Muğla yolculuğu öncesinde sporculara yönelik bir konuşma yapan kulübün Onursal Başkanı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas şehri sizden şampiyonluk sonrası ikinci bir şampiyonluk daha bekliyor” dedi.

Başkan Tokat, kazanılan şampiyonluğun anlamlı olabilmesi için Yatağan maçını kazanıp BAL Ligine yükselmek gerekiyor diyerek futbolculara maddi anlamda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Muğla Süper Amatör Futbol Ligi Şampiyonluğunun son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tokat, “Sizler imkânsızı başardınız ve şampiyon oldunuz” dedi.

Başkan Tokat, kendi bütçesinden takıma şampiyonluk primi vaat ettiğini belirtip kazanılan şampiyonluk nedeniyle söz verdiği primi takım kaptanı Emre Kuncak’a verdi ve “Sizler Yatağanspor’u yenin, bizler de üzerimize düşen sorumlulukları yine yerine getireceğiz” sözleriyle maç öncesi futbolculara büyük moral verdi.

 

Sınırsız sayıda araç kaldırılacak

Bu arada, 22 Nisan Cumartesi günü Muğla Atatürk Stadyumunda oynanacak olan BAL Ligine yükselme Play Off maçında Yatağanspor ile karşılaşacak olan ilçemiz şampiyonu Yeni Milasspor’u desteklemek için 22 Nisan Cumartesi günü saat 12’den itibaren Milas Kapalı Pazaryeri alanından maça gidecek taraftarlar için sınırsız sayıda araç kaldırılacağı bildirildi.

 

“Muğla Tribünleri Mor Beyaz bayraklarla süslensin”

22 Nisan Cumartesi günü Saat 15.30’da Muğla Atatürk Stadyumunda oynanacak olan BAL Ligi Play Off karşılaşmasında Yeni Milassporumuzu yalnız bırakmayalım çağrısı yapan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve Amigo Şeker ise, “Muğla Tribünleri Mor Beyaz bayraklarla süslensin ve şampiyon Yeni Milassporumuza desteklerimiz devam etsin” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık