Büyük Turnuvaya Sayılı Günler Kaldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Büyük Turnuvaya Sayılı Günler Kaldı

Milas Gençlikspor Kulübü tarafından düzenlenen Milas Mahallelerarası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın başlama günü belli oldu.

27 Şubat Pazartesi günü Milas Gençlikspor Kulüp Binası’nda yapılan toplantıya turnuvada yer almak isteyen 13 mahalle futbol takımı yöneticileri katıldılar.

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ersin Köksal turnuvaya katılan ve toplantıya gelen takımların yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Köksal uzun yıllar sonra Milas’ta ilk kez düzenledikleri turnuvaya katılımın daha çok olmasını beklediklerini söyledi. Mahalle muhtarlarının konuyla ilgili olarak gereken bilgilendirmeyi yapamadıklarını belirten Başkan Köksal, “her şeye rağmen turnuvamıza katılan takımlarla son derece güzel ve başarılı bir turnuva gerçekleştireceğiz” diyerek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

 

13 takımla başlıyor

Milas Cumhuriyet Mahallesi Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında hafta içi ve hafta sonlarında oynanacak olan grup karşılaşmalarında 2 grupta 17 takım mücadele edecek. 3 Mart Cuma günü mesai saati sonuna kadar bir takımın daha turnuvaya dahil edileceğini belirten Başkan Köksal turnuvanın açılışına Milas protokolünde gelerek ilk açılış maçlarını izleyeceğini söyledi.

Turnuva Grupları

A Grubu: 1- Burgaz 2- İspetpaşa 3- Ekinambarı 4- Beçin 5- Menteş 6- Hayıtlı Birlik

B Grubu: 1- Selimiye 2- Hayıtlı Mahallesi 3- Ağaçlıhöyük 4- Fesleğen 5- Hacıapti 6- Keremos 7- Kızılcayıkık

Turnuva kuralarının belirlenmesinden sonra ilk müsabakalar 5 Mart Pazartesi günü oynanmaya başlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık