Çekişmeli ve heyecanlı bir sezon için antrenmanlar başladı

Yeni sezonda, ilçemizi temsil edecek olan Sar Yapı Milas Dörtyolspor, 6 Eylül Çarşamba günü, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda sezonun ilk antrenmanına çıkarak, sezonun startını verdi.

Çekişmeli ve heyecanlı bir sezon için antrenmanlar başladı
  • 07 September 2023, Thursday 11:49

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleşen ilk antrenmanını, kulübün isim sponsoru Metin Kaçar, sportif direktör Semih Kuyucu ile yönetim kurulu üyeleri izledi.

Teknik Direktör Mustafa İçöz ve kaleci antrenörü Mahir Erkaya yönetiminde gerçekleşen ilk antrenman öncesi kulüp yöneticileri ve teknik heyet, futbolculara başarılı bir sezon dileyerek, “Ligde yaşayacakları başarılarda sizlere güveniyoruz.” Dediler.

Kulübün isim sponsoru Metin Kaçar, sezon öncesi hazırlık antrenmanı yapan futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti. Kaçar, ilçede sporun gelişmesi ve sporcuların başarılı olması için desteklerinin imkanlar dahilinde devam edeceğini belirterek, yeni sezon öncesi takıma başarılar diledi.

SAKATLIKSIZ VE ADİL BİR SEZON OLMASI DİLENDİ

Antrenman öncesi takımı ve sezonu değerlendiren Sar Yapı Milas Dörtyol Spor Kulübü Sportif Direktörü Semih Kuyucu, "Takımımızı sezona hazırladık. Takımımızda yeni transferlerimizin yanı sıra geçen seneden futbolcularımız da yer alıyor. Ben bu sezonun daha güzel geçeceğine inanıyorum. Bu sene ligin bizim için güzel biteceğine inanıyoruz. Başaramayacağımız bir yola çıkmayız” dedi.

Ligde mücadele edecekleri takımlara da güzel bir sezon dileyen Kuyucu, “Boğaziçi Bargilyaspor'un lige katılmayacakları yönünde bazı duyumlar aldım. İnşallah böyle bir şey olmaz ve lige katılırlar. Yönetim takımı buralara kadar getirmek için çok çaba sarf etti. Onlar da lige katılırsa heyecanlı bir sezon olur.” dedi.

Yeni sezonda takımlara centilmence bir sezon dileyen Sar Yapı Milas Dörtyol Spor Kulübü Basın Danışması Taner Toker, “Amaçlarımızdan bir tanesi de gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak olması ve spora yönelmeleri için çaba harcıyoruz. Gençlerimizi korumak ve kollamak için böyle bir misyon üstlendik. Sar Yapı bize isim hakkını vererek maddi manevi destek oldu. Geçen sezon zorlu bir süreçti. İkinci amatörden bir üst lige çıkmak daha zordu. Güçlü rakipler vardı. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bir üst lige çıkmayı başardık. Hedefimiz adım adım yükselerek, bir üst lige çıkmak. Alt yapılarda da çalışmalarımız olacak. U14, U18 takımlarımız da önümüzdeki senelerde faaliyete geçecek. Yeni sezon hayırlı olsun. İnananlar asla kaybetmez diyoruz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık