Cem Cambaz Milas’a uğradı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Cem Cambaz Milas’a uğradı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un eski Teknik Sorumlularından olan Cem Cambaz, geçtiğimiz günler içinde Muğla TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi eski Antrenör Hakan Esen’i ziyaret etti.

TÜFAD Yönetim Seçimi için Muğla’da yapılan toplantıya katılan Cem Cambaz, eski arkadaşı Hakan Esen’i Milas’ta ziyaret ederek 2018 - 2019 futbol sezonu ve Bodrum ile Milas takımlarının futboldaki başarı grafiği üzerinde sohbette bulundu.

Cambaz, ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Hakan Esen’in çok eski arkadaşı olduğunu belirterek, Esen’in, üç yıldır görev yaptığı TÜFAD Yönetim Kurulu Üyeliğine bu yıl yeniden seçildiğini, kendisini kutlamak ve yeni görevinde başarılar dilemek için Milas’a geldiğini söyledi.

2018 - 2019 sezonunda Muğla futbol takımlarına başarı dileklerini ileten Teknik Sorumlu Cem Cambaz, “Yeni sezonda yeni bir takım çalıştıracak mısınız” sorumuza, “Görüştüğüm beş altı futbol kulübü var ancak henüz net bir karar vermedim” diyerek Milaslı sporseverlere selam ve sevgilerini yolladı.

Cem Cambaz kimdir?

1977 Bodrum doğumlu olan Cem Cambaz, futbola Bodrumspor alt yapısında başladı.Fethiyespor ve Muğlaspor takımlarında forma giydi.Futbola başladığı Bodrumspor’da futbola son noktayı koyduktan sonra antrenörlük kariyerine başlayan Cem Cambaz, Bodrumspor’un altyapı takımlarından U17 - U19 takımlarıyla Bodrumspor’da başarılı çalışmalara imza attı.

2015 - 2016 futbol sezonlarında Bodrumspor A Takımı antrenörlüğü görevini üstelenen Cem Cambaz, Bodrumspor ile Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonluğu ve BAL Ligi Şampiyonlukları yaşadı.

Bodrumspor’u Üçüncü lige taşıyan genç antrenör, üçüncü ligde 3 sezon takımın başında kaldı. Bodrumspor ile başarılı bir çıkış yakalayan Cem Cambaz daha sonra 2016 - 2017 sezonunda Sakaryaspor, Muğlaspor ve 2017 - 2018 sezonunda çalıştırdığı Sultanbeyli Belediyespor futbol takımının lig üçüncüsü olarak ligi tamamlamasını sağladı ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık