Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çocuk Oyunları Şampiyonları Belli Oldu

Çocuk Oyunları Şampiyonları Belli Oldu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Türkiye Çocuk Oyunları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği içinde yapılan Çocuk Oyunları müsabakaları Milas Spor Salonu’nda Mendil Kapmaca ve Tombik yarışmaları finalleri ile sona erdi.

14 Mart Pazartesi günü ilkokul ve ortaokul takımlarının katıldığı ve grup müsabakaları ile başlayan Çocuk Oyunları müsabakaları 16 Mart Çarşamba günü yapılan final karşılaşmaları ile tamamlandı.

Çocuk Oyunları müsabakalarına Milas Merkez, Semiha Altunkan, Ağaçlı Höyük, Menteşe ve Özge Okulları Spor Kulübü takımları katıldılar.

16 Mart Çarşamba günü Milas Spor Salonunda yapılan Çocuk Oyunları Yarışmalarında sabah seansında İlkokullar Mendil Kapmaca ve Tombik Oyunları müsabakalarının final maçları yapıldı. Aynı gün öğleden sonra ise ortaokullar Tombik ve Mendil Kapmaca yarışmaları final karşılaşmaları yapıldı.

 

İşte Şampiyonlar

İlkokullar Mendil Kapmaca Şampiyonu: Menteşe İlkokulu

İlkokullar Tombik Şampiyonu: Merkez İlkokulu

Orta Okullar Mendil Kapmaca Şampiyonu: Özge Okulları Spor Kulübü

Orta Okullar Tombik Şampiyonu: Özge Okulları Spor Kulübü

Milas Çocuk Oyunları yarışmalarının hakemliklerini Ercan Altay, Dilek Arat, Tamer Ballı, Hatice Böke, Filiz Beycur, Hasan Başaran, Emine Şahin yaptılar.

 

Ödül Töreni

Milas Çocuk Oyunları Yarışmaları sonrasında Mendil Kapmaca ve Tombik Müsabakalarında birinci olan ve Milas Şampiyonluğunu elde eden 4 takıma kupaları verildi. Kupa töreninde takımların birincilik kupalarını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Coşkun, Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram ve Çocuk Oyunları Konfederasyonu Ege Bölgesi Sorumlusu İbrahim Şahin verdiler.

Müsabakaları Milas Belediye Meclis Üyelerinden Kasım Özkan ve sporcuların aileleri de izleyerek çocuklara destek oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis