Denizli’den 4 madalya ile döndüler

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR

Denizli’den 4 madalya ile döndüler

Geçtiğimiz hafta sonu Denizli Beyağaç Hüseyin Çokal yağlı güreşlerinde ilçemizi temsil eden 4 güreşçimiz, bireysel olarak katıldıkları güreşlerde, sikletlerinde derece yaparak, 4 madalya ile Milas’a döndüler.

Mehmet Karabaş küçük orta küçük boyda, Ali Karabaş küçük orta büyük boyda, Ali Ateş tozkoparanda ve Doğuş Berk ise deste büyükte üçüncü olma başarısını gösterdiler.

13 Ekim Cumartesi günü Ortaca Dalyan’da yapılacak güreşlere bir prova niteliğinde katıldıklarını belirten güreşçilerin antrenörü Mehmet Karabaş, Denizli Beyağaç Hüseyin Çokal yağlı güreşlerinde elde ettikleri madalyaları Milas adına kazandıklarını vurgulayarak, güreşlere katılmalarında kendilerine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Göktepe Ticaret Sahibi İlgin Göktepe’ye ve Muzaffer Pide Sahibi Muzaffer Sabaz’a teşekkür ederek, bu tür desteklerin kendilerini motive ettiğini söyledi.

Milas’ta yağlı güreş sporunu gündemde tutmaya çalıştıklarını söyleyen Mehmet Karabaş, hedeflerinin Kırkpınar güreşlerinde yer almak ve Milas’a başarılı derecelerle dönmek olduğunu belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık