Dereağzın’da İki Milaslı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Dereağzın’da İki Milaslı

Milasgücü U 12 takımın minik sporcularından 2005 doğumlu Taha Yasin Uysal ile Milas Gençlikspor U 12 takımının sporcularından 2005 doğumlu Alperen Karakoyun geçtiğimiz Ocak ayı başında İstanbul’un Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımının alt yapı seçmelerine katıldılar.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün U 12 takımı sporcularından Alperen Karakoyun ve Milasgücü U 12 takımı sporcusu Taha Yasin Uysal Milasgücü alt yapı antrenörü Mehmet Kabak’ın yönlendirmeleri ile Fenerbahçe’nin Dereğzındaki spor tesislerinde yapılan seçmelere katıldılar.

Seçmelerde ki başarılı futbolları ile Fenerbahçe alt yapı antrenörlerinin beğenisini toplayan 2 minik sporcu yarıyıl tatilinde bir kez daha görüşmelere gidecekler.

 

Milas’a ikincilik

kupası ile döndüler

Geçtiğimiz hafta içinde İzmir Altınorduspor Kulübü’nün Muğla ve ilçelerindeki futbol okulu alt yapı takımlarının katıldığı Muğla turnuvasında finalde İzmir Altınordu ile karşılaşan ve rakibine yenilen Milas Gençlikspor U 12 takımı Milas’a ikincilik kupası ile döndü.

7 Altınordu Futbol Okulu U 12 takımının Muğla Atatürk Stadyumu’nda yaptıkları müsabakalarda Milas Gençlikspor takımı futbolları ile beğeni topladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık