Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dokuzda dokuz

Milas Efeleri onuncu galibiyet için sahaya çıkacaklar

Dokuzda dokuz

İlçemizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde temsil eden Milas Belediyespor, kendi grubunda bir imkânsızı gerçekleştirerek, ligin ikinci yarısında oynadığı 9 lig maçını kazanarak ‘ligin en iyi takımı biziz’ dediler.
Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray’ın antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın üstlendiği Milas Belediyespor, Efeler Ligi mücadelesine, aldığı üst üste 2 mağlubiyetle başlamasına rağmen daha sonraki haftalarda başarı çıtasını yükselterek, seri galibiyetler almaya başladı.
Ligin ilk yarısında 7 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Milas’ın Efeleri, Ligin ikinci yarısında muhteşem bir performans göstererek, seri galibiyetlerle, ‘biz bu ligde fazlayız’ dediler ve Efeler Ligi Play Off maçları oynama hakkını elde ettiler.
5 Ocak 2020 tarihinde başlayan ikinci yarı maçlarına İzmir takımı Altekma’yı deplasmanda 3-1 yenerek başlayan temsilcimiz, geçen hafta sonu İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u da 3-1 mağlup ederek üst üste dokuzuncu galibiyetini aldı.
İkinci Yarı Maç Galibiyetleri
İzmir Altekma:1 Milas Belediyespor:3
Milas Belediyespor:2 Balıkesir Bigadiç Belediyespor:1
İzmir Sainth Joseph:0 Milas Belediyespor:3
Milas Belediyespor:3 1881 Düzce Belediyespor:0
Manisa Jeopark Kula Belediyespor:0 Milas Belediyespor:3
Milas Belediyespor:3 Bursa Tofaşspor:0
Antalya Alanya Belediyespor:2 Milas Belediyespor:3
Milas Belediyespor:3 Bursa İnegöl Belediyespor:0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor:1 Milas Belediyespor:3
Liderlik maçı
Milas Belediyespor- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor
Ligin 21.hafta maçında 1 Mart Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde 48 puanlı 17 galibiyetli lider Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile önemli bir maça çıkacak olan temsilcimiz, alacağı 3-0 lık veya 3-1 lik bir galibiyetle ligin yeni lideri olabilme şansını yakalamak istiyor.
Tribünler Dolsun Efeler Kazansın
Pazar günü Saat 14.00 te Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak olan kader maçına tüm Milaslıları davet eden Milas Belediyespor Kulübü Yönetim Ekibi ‘tribünler dolsun Efeler kazansın’ dediler.
 Efeler Ligi Play Off maçları biletini cebine koyan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı’na, gazetemiz adına Kocaeli karşılaşmasında başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis