Dörtyol Spor’da kadro şekilleniyor

2023-2024 sezonunda Mahalli Birinci Amatör Kümede bu sezon ilk kez yer alacak olan Milas Dörtyol Spor’da transfer çalışmaları hız kazandı.

Dörtyol Spor’da kadro şekilleniyor

Göreve başladığı günden beri Dörtyol Spor takımına büyük katkılarda bulunan Yeşil-Kırmızılı takımın Sportif Direktörü Semih Kuyucu takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“2023-2024 sezonunda kulüp olarak maddi imkanlarımız dahilinde sahada çok koşan takımı için mücadele eden sporcuları kadromuza katmaya başladık. Geçen sezon başarılı bir sezon geçiren takımımızın Hocası Mustafa İçöz hocamızla anlaşma yaptıktan sonra hocamızın bilgileri dahilinde transferlere başladık. Bugüne kadar kaleci Serkan Aydın, kaleci Şerafettin Kandemir, defans oyuncusu Celal Can, defans oyuncusu Ömer Cansever, kanat oyuncusu Sebahattin Karakuş, kanat oyuncusu  Emanuel  Aydın, forvet oyuncusu Murat Kuduz, orta  saha oyuncusu Egemen Yorulmaz, forvet  oyuncusu Enis Karakuş, isimli  9 futbolcuyla anlaşma sağladık.  Hocamızın nezaretinde transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Muğla futbolunun en köklü Kulübü olan Milas Dörtyol Spor takımına Milas Önder Gazetesi olarak 2023-2024 sezonunda başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık