Dr. Alp Milasspor, hazırlık maçında rakibini 3-1 yendi

21-22 Ekim’de başlayacak lig maçları öncesi ilk haftayı bay olarak geçirecek olan Dr. Alp Milasspor takımı sürdürdüğü çalışmalara hazırlık maçıyla devam etti.

Dr. Alp Milasspor, hazırlık maçında rakibini 3-1 yendi

Milas’ın Süper Amatörde iddialı takımlarından Dr. Alp Milasspor ile Aydın Süper Amatör’ün iddialı takımı Kuşadası 1922 ile dün ilk hazırlık maçını yaptı. Maçı 3-1 ilçemiz takımı Dr. Alp Milasspor kazandı.

İlçemizi 2023-2024 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’de temsil edecek olan iki tamından birisi olan Dr. Alp Milasspor takımı, Teknik direktör Deniz Kibar, antrenörler Cavit Bulgulu, Murat Duman ve kaleci antrenörü İsmail Alptekin yönetiminde Kuşadası 1922 takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Sezon öncesi yaptıkları ilk hazırlık maçında Dr. Alp Milasspor Takımı, Kuşadası 1922 takımını 3-1 yenerek, yöneticilerin taktirini kazandı. Takımın gollerini; Yiğithan, Mahmut ve Behram kaydetti.

Dr. Alp Milasspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, “Dr. Alp Milas Spor kulübü olarak perşembe günü oynadığımız ilk hazırlık müsabakasını 3-1 kazandık. Alınan bu galibiyet bize şampiyonluk için umut verdi. Süper Amatör Küme’de şampiyonlukta iddialı takımlarından olan Kuşadası 1922 ile oynanan müsabakanın büyük bir kısmında takımımız, sergilediği etkili oyun ile göz doldurdu. Gollerimizi Yiğithan, Mahmut ve Behram kaydetti. Kuşadası 1922 takımı ile geçen senelerde de hazırlık maçları yapmıştık. Bu sonuç yönetim ve teknik ekip olarak bizleri mutlu etti.” Dedi.

Oynan karşılamanın ardından futbolcular ve teknik ekip yemekte bir araya gelerek, maçı değerlendirdiler.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık