Dr. Alp Milasspor Kulübü’nden gövde gösterisi

​​​​​​​2023-2024 spor sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan Dr. Alp Milasspor Kulübü,  önce kadrosuna kattığı futbolcuları ve teknik heyetini basın mensuplarına tanıttı. Ardından da sezonun ilk antrenmanını yaptılar.

Dr. Alp Milasspor Kulübü’nden gövde gösterisi

Ekim ayı içinde başlayacak olan lig maçları öncesinde, bugün saat 14:00’da Dr. Alp Milasspor yöneticisi Mehmet Ilbıra'ya ait kafede yönetim kurulu üyeleri, futbolcuları ve teknik heyetini basınla buluşturdu.

Basın mensuplarının da katıldıkları yemekli toplantıda konuşan kulüp başkanı Ersin Köksal,  “Dr. Alp Milasspor'un gücü büyük bir aile olmasındandır. Teknik heyetimiz, futbolcu kadromuz ve yönetim kadememizle Süper Amatör Küme Ligine şampiyonluk ve BAL Ligi hedefiyle başlıyoruz. Yeni sezonun tüm spor kulüplerine hayırlı olması dileklerim” dedi.

Yemekli toplantıya katılan Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu da, liglerde yer alacak olan takımlara başarılı bir sezon diledi.

Dr. Alp Milasspor Kulübü yönetim ekibi ve futbolcu kadrosunun buluştuğu yemek sonrasında futbolculara antrenman malzemesi ve eşofmanları dağıtıldı.

Günün sonunda Dr. Alp Milasspor Kulübü’ne transfer olan son futbolculardan Furkan Dıravacı, Hasan İnci, Ziya Burak, İrfan Sevindik ile teknik kadroda yer alacak olan Murat Duman ve Alim Deligöz de atılan imzaların ardından Dr. Alp Milassppor A.Ş. ailesine resmen katılmış oldu.

Yeni sezonda teknik heyette, genel koordinatör Ali Akın Çilek, teknik sorumlu Deniz Kibar, antrenör Cavit Bulgulu, kaleci antrenörü İsmail Tekin, alt yapı antrenörleri Çağrı Arıkan ve Güray Fedakar, Mehmet Kurşun, Alim Deligöz ve Murat Duman olmak üzere 9 isim görev yapacak.

Dr. Alp Milassppor A.Ş.’nin yeni sezondaki futbolcu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor;  Enescan Tunç, Faruk Şahin, Görkem Yavuz, Yasin Yeşilkir, Furkan Dıravacı, Mert Anış, Mahmut Öztürk, Özgür Görkem Balık, Caner Tahtacı, Batuhan Ertan, Ziya Burak Görmez, Yiğit Yüksel, Mustafa Saydam, Mert Emrelan, Umut Ayberk, Vedat Aras, İhtilal Durmuş, Nazım Kürşat Dilaver, Mehmet Özdağlı, Okan Pınar, İrfan Sevindik, Umutcan Çömez, Süleyman Kıratlı, Emre Karayılgın, Hasan İnci.

İLK ATRENMAN YAPILDI

Dr. Alp Milasspor,  ilk antrenmanını 1 Eylül 2023 Cuma günü (bugün) Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

Öğlen yemeğinin ardından saat 18:00’da Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda tekrar bir araya gelen Dr. Alp Milasspor futbol takımı, Teknik direktör Deniz Kibar, antrenörler Cavit Bulgulu, Murat Duman ve kaleci antrenörü İsmail Alptekin ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İlk antrenmanı kulüp başkanı Ersin Köksal,  Akın Çilek, Süleyman Onur Çırak ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izlediler.

Kulüp başkanı Ersin Köksal, “Sezonumuzu açmış bulunuyoruz.  Sakatsız ve iyi bir sezon olmasını diliyorum. Hedefimiz bu sene ligde şampiyon olup, Bal Ligi’dir. Bu hedefimiz için ekibimizi en iyi şekilde oluşturduk. Muğla’nın en değerli oyuncularını aldık ve teknik direktörümüzle iyi bir kadro kurduk.  Lig maçların başlamasına 1 aydan fazla var. Bu sürede hazır olacağımıza inanıyorum.  İnşallah sezon sonu şampiyon biz oluruz.” derken,  yönetim ekibi de “Liglerde yer alacak olan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık