Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Efeler Ligini kıl payı kaçırdılar

​​​​​​​2019-2020 Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi A Grubu Şampiyonu Milas Belediyespor Takımı Efeler Ligine yükselme umudunu kıl payı kaçırdı.

Efeler Ligini kıl payı kaçırdılar

17-19 Mart tarihleri arasında Ankara’da Başkent Spor Salonunda oynanan Efeler Ligine yükselme Play Off maçlarında grubunda 2 mağlubiyet 1 galibiyet alan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Voleybol Takımı Play Off grubunu sekiz takım arasında beşinci sırada tamamladığı için bir üst lige yükselemedi.

Bu sezon ülkemiz ve dünyada yaşanan salgın hastalık nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından alınan karar doğrultusunda tüm voleybol ligleri olduğu gibi tescil edilmiş ve liglerde kalan müsabakalar oynatılmamıştı.

Efeler Ligi 16 Takımlı

Şampiyonluk ve düşmenin yaşanmadığı Efeler Voleybol Liginde 12 takıma 4 yeni takım Birinci Ligden yükseltildi.

Ankara’da Play Off grubunda, gruplarında ilk iki sırayı alan A grubunda Solhanspor, Afyon Belediyesi Yüntaşspor ve B Grubunda Haliliyespor ile İzmir Altekma Takımları 2020-2021 sezonunda Efeler Liginde yer alacaklar.

Yeni sezonda Efeler Ligi 16 takımla oynanacak. İlçemizi bu sene grubunda başarıyla temsil eden ve grup şampiyonu olan Milas Belediyespor ise Efeler Ligi umudunu yeni sezona bıraktı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis