Erginspor’dan iftar yemeği

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Erginspor’dan iftar yemeği

2016 - 2017 spor sezonunda Milas’ta faaliyete geçecek olan spor kulübü Erginspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından kulübün idarecilerinin, sporcularının ve antrenörlerinin katıldı iftar yemeği Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü Lokalinde gerçekleştirildi.

Milas’ta yeni kurulan ve hem salon sporları hem de futbolda Milas sporuna ve gençliğine hizmet edecek olan Erginspor Kulübü Başkanı Sercan Ergin gazetemize yaptığı açıklamada “mübarek Ramazan ayının son günlerinde iftar yemeği vasıtası ile kulübümüzün tüm üyelerini bir araya getirmek istedik ve bu nedenle bu iftar yemeğini düzenledik” dedi.

Kulüp Başkanı Sercan Ergin, 2016 - 2017 spor sezonunda salon sporları içinde bayanlar voleybol kategorisi ile futbolda Muğla İkinci Amatör Küme Liginde yer alacaklarını belirterek “yeni kurulan bir spor kulübü olarak yeni sezonda katılacağımız lig mücadelelerimizde beklentimiz kulübümüz bünyesinde müsabakalara katılacak olan gençlerimize lig heyecanını yaşatmak” dedi.

“Milas halkı ile tüm spor camiasının Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyorum” diyen Başkan Ergin yeni sezonda tüm spor kulüplerine başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık