Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Eskişehir’de Milas Fırtınası Esti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Eskişehir’de Milas Fırtınası Esti

Eskişehir Anadolu Üniversitesi:1 Milas Belediyespor:3

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde Milas fırtınası esiyor. Ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet alan ve topladığı 15 puanla ligin zirvesinde ilk sıralarda yer alan ilçemiz takımı Milas Belediyespor, sekizinci hafta karşılaşmasında, deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni güzel bir oyun sonrasında 3-1 yenerek haftayı 3 puan ve galibiyetle kapattı.

Eskişehir’e lig dördüncüsü olarak giden ilçemiz takımı Eskişehir Üniversitesi karşısında ilk seti 25-23 kaybetmesine rağmen ikini setteki müthiş çıkışı ile seti 32-30 almasını bildi. Skoru 1-1 yapan temsilcimiz maçın diğer iki setinde setleri 25-19 alarak maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Eskişehir’de oynanan lig karşılaşmasında takımını yalnız bırakmayan Milas Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte maçı Muğla CHP Milletvekili Suat Özcan da izleyerek, Milas takımına tribün desteği verdiler.

Aldığı bu son galibiyetle ligde üst üste aldığı galibiyet sayısını beşe yükselten Milas Belediyespor, Birinci Voleybol Liginde Hem Milas’ın hem de Muğla’nın gururu olmaya devam ediyor.

24 Kasım Cumartesi günü Antalya takımı Alanya Belediyespor ile Milas Atatürk Spor  Kompleksi’nde önemli bir lig maçına çıkacak olan ilçemiz ekibi, bu maç için taraftarlarının büyük desteğine güveniyor.

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık