Etkili Oyun 3 Puan Getirdi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Etkili Oyun 3 Puan Getirdi

Maçın Hakemleri: Yaşar Aksay (Denizli) Turgut Uzun Çakmak, Cemal Yurtseven, Taner Kayar, Ayşe Diğer, Olgun Akdoğan

Gözlemci: Cengiz Meriç

Milas Belediyespor: Burak Yıldız, Anıl Paltooğlu (K), Ercan Sözener (Pasör), Ali Özdemir, Ahmet Şahin, Abdülkadir Özdemir, Gökay Özşahin, Batuhan Ragıp Şen, Celil Yavuz (Pasör), Sidar Akgül, Soner Çay, Berk Seray Söylemez,Tugay Uçak (Libero), Akay Çelik (Libero)

Tekinik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Seydikemer

Belediyespor: Mehmet, Tunahan, Şahin, Burak l, Hasan Kaan, Batuhan (K) Mehmet Dede, Yiğit, Semih, Egemen, Sercan, Server Barış, Hakan

Teknik Sorumlu: Aycan İnaluk

Antrenör: Eda Soyak

 

Alkışlar Milas

Belediyespor’a geldi

Büyük Erkekler İkinci Voleybol Liginde Milas’ta oynanan haftanın en önemli karşılaşmasında lig ikincisi Milas Belediyespor lig lideri Seydikemer Beleidyespor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

İki Muğla takımının lig karşılaşması 29 Ocak Pazar günü Saat 14’te Milas Kapalı Spor Salonunda oynandı. Tıka basa dolu tribünlerde Milaslı sporseverler ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği, Milas Belediyespor’a maçında takımımıza başından sonun kadar coşkulu bir destek verdiler.

Dernek Başkanı Nihat Abbak, Amigo Şeker ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları ile renklenen tribünler Milas Belediyespor voleybol takımın maçı kazanmasında en büyük pay sahibi oldular.

İkinci ligin en zor ve en önemli karşılaşmasını Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat , Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeni Milasspsor Kulüp Başkanı Hasan Özmen de izleyerek Milas Belediyespor’a destek oldular.

 

Lideri devirdiler: 3-1’lik

Galibiyet yüzleri

güldürdü

1. Set- Karşılaşmanın ilk setinde ilçemiz takımı konuk takım karşısında oldukça başarılı bir oyun ortaya koydu. Hiç sayı vermeden ilk sekiz sayıyı alan takımımız ilk teknik molaya da 8-5 önde girdi. Beş sayının üçü rakip takımın hücumunda alındı. Ataklara ikili bloklarla karşı koyan ekibimiz savunmada dikkatli, hücumda etkili bir oyun oynadı. İkinci tekinik molaya da 16-5 önde giren ilçmiz takımı ilk seti açık ara farkla 25-9 kazandı.

Milas’a 33 punala lider gelen ve ligin ilk yarısında 11 maçta 11 galibiyet alan Seydikemer Belediyespor’un bu zayıf ve etkisiz oyunu, maçı izleyen tüm seyircileri şaşırttı.

İlk sette ilçemiz takımı 2 servis atışından yararlanamazken konuk takım sadece 1 servis atışını dışarıya attı.

 

2.Set- Karşılaşmanın ikinci setinde farklı bir Seydikmer takımı izledik. İlk setin aksine daha canlı ve dah az hata yaparak oynayan konuk takım, bu sette lider gibi oynadı. İlk teknik molaya 8-6 ikinci teknik molaya da 16-11 önde giren taraf konuk takım oldu.

İkinci sette ilçemiz takımı ilk sete göre oyun anlamında daha fazla hata yapan takım oldu. Kaçan 4 servis atışı da oynanan oyunun durumunu gösterdi. Konuk takım ikinci sette tüm servislerini etkili ve doğru kullandı.

İkinci seti 25-19 alan konuk takım maçta da skoru 1-1 lik beraberliğe taşıdı.

 

3.Set- Maçın üçüncü setinde ilk teknik molaya konuk takım 8-5 önde girdi. Mola sonrası toparlanan takımımız, özellikle pasörümüz Celil’in canlandırıcı oyunu ve etkili pasları ile ardarda sayılar buldu. Takım Kaptanı Anıl’ın etkili oynaması, Smaçörlerimiz Ahmet’in, Hüseyin’in yeni transfer Gökay’ın ve diğer sporcularımızn maça kendilerini vermesi neticesinde ikinci teknik molaya takımımız 18-10 önde girdi.

Bu seti 25-16 alan ekibimiz skoru 2-1’e getirerek maçta 1 puanı da garantilemiş oldu.

Bu sette ilçemiz takımı tam 5 servis atışından yararlanamadı, konuk takım ise yine sadece 1 servisi dışarıya attı.

Skoru 2-1 yapan ilçemiz takımı Milas Belediyespor, maçın dördüncü setine avantajlı başlamış oldu.

 

4. Set: Setin ilk teknik molasına 8-6 ilçemiz takımı önde girdi. Bu sette takım kaptanımız Anıl, nedenini anlayamadığımız bir şekilde maçın Baş Hakeminden Sarı Kart gördü. Sette sayılar 12-10 Milas lehine iken konuk takım sporcusu Hakan aşırı itirazdan dolayı kırmızı kart gördü ve ilçemiz takımı bu kırmız kart sonrası 1 sayı daha alarak skoru 13-10 yaptı.

İkinci teknik molaya 16-11 önde giren takımımız sette sayı farkını 19-14 yaparak seti ve maçı kazanma yolunda oldukça büyük avantaj elde etti.

Setin bir mücadelesinde konuk takımın 2 sporcusu çarpışarak sakatlandılar. Daha sonra sağlık görevlileri tarafından tedavileri yapılan iki oyuncu oyuna döndüler.

Karşılaşmanın dördüncü setinde tamamen etkili oynayan taraf ilçemiz takımı oldu. Sette sayılar 22-15 iken yine hakeme itirazdan Seydikmer’in oyuncusu takım kaptanı Batuhan Kırmız Kart gördü ve bir sayı daha alan takımımız skoru 23-15 yaptı.

Oyundan iyice kopan konuk takım karşısında ilçemiz takımı seti 25-15 maçı da 3-1 kazanarak, hak ettiği 3 puanı aldı ve hem grup lideri namağlup Seydikemer Belediyespor’u yendi hem de oynadığı iyi oyunla grubundaki diğer takımlara gözdağı vermiş oldu.

Karşılaşmanın dördüncü setinde ilçemiz takımı 1 servis atışını iyi kullanamadı, konuk takım ise 5 servis atışını dışarıya attı.

 

Galibiyet ve 3 puan

sevincini paylaştılar

Karşılaşmanın tamamlanmasıyla birlikte Milas Belediyespor Voleybol Takımı Oyuncuları, galibiyet sevincini kendilerini maç boyunca destekleyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftrlar Derneği Taraftarları ve tribünleri dolduran voleybolseverlerle paylaştılar.

Bu sırada Milas Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Muhammet Tokat da sahaya inerek tüm sporcuları, galibiyet ve iyi oyun için tek tek kutlayıp bu galibiyetlerin sürekli olmasını istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık