Farklı 2 ligde mücadele edecek olan iki takım antrenman maçında karşı karşıya geldi

Muğla Süper Amatör Küme Ligi temsilcilerimizden Milas Belediyesi Milasspor ile Muğla 1. Amatör Küme Ligi temsilcilerimizden Sar Yapı Milas Dörtyolspor, hazırlık maçında bir araya geldi. Antrenman maçının galibi Milas Belediyesi Milasspor oldu.

Farklı 2 ligde mücadele edecek olan iki takım antrenman maçında karşı karşıya geldi

21 Ekim’de başlayacak olan Muğla Süper Amatör Ligi ile 28 Ekim’de başlayacak 1. Amatör Ligi önceki hazırlıklarını sürdüren takımlardan Milas Belediyesi Milasspor ile Sar Yapı Milas Dörtyolspor Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Tek hedefleri şampiyonluk olan 2 takımın antrenman maçını Haber Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar yönetirken, yan hakemliklerini Nazmi Yükselen ve Cihan Solmaz yaptı.

Farklı 2 ligde mücadele edecek olan ve iddialı transferler yapan iki takım da hedefleri doğrultusunda karşılaşmaya, oldukça hırslı ve istekli başladılar.  Teknik Direktör Aşkın Dilli'nin idaresinde antrenmanlara yeni başlayan Milas Belediyesi Milasspor takımı ile Teknik Direktör Mustafa İçöz’ün idaresindeki Sar Yapı Milas Dörtyolspor takımı, sahada gösterdiği mücadele ile bu sene ligin ne kadar çekişmeli geçeceğini gösterirken, maçı 4-0 kazanan Milas Belediyesi Milasspor oldu. Havanın sıcak olmasına rağmen iki takımın futbolcuları maçı ciddiyetle oynarlarken, izleyenler için keyifli bir karşılaşma oldu.

Teknik direktörler, futbolcular performanslarının maç içinde değerlendirebilmek adına bütün oyuncularına hazırlık maçında görev verdi.

Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Milas Belediyesi Milasspor, 22 Ekim'de A grubunda, deplasmanda Düğerek Güneşspor ile karşılaşırken, Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubundaki Sar Yapı Milas Dörtyolspor ise 29 Ekim'de, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Yalı Gençlikspor'u konuk edecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık