Futbol Okulu İlk Çalışmasını Yaptı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Futbol Okulu İlk Çalışmasını Yaptı

2018-2019 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan ilçemiz spor kulübü Yeni Milasspor, okulların kapanması ile birlikte Milas çocuklarına yönelik futbol okulunu açtı.

Alt yapı antrenörleri Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli nezaretinde haftanın 4 günü kursiyer öğrencilere futbolun inceliklerinin anlatılacağı futbol okulunda çalışmalara, Cumhuriyet Mahallesindeki Milas Belediyesi’ne ait Begonya Halı Sahası ile Akkent Mahallesi’nde yer alan Halı Sahada, geçtiğimiz hafta içinde başlandı.

Begonya Halı Sahasındaki ilk çalışmaları izlemeye Yeni Milasspor Kulübünün yeni başkanı Ahmet Karabıyık ve bazı yöneticiler de katıldılar.

Yaz boyu devam edecek olan Yeni Milasspor Futbol Okulu’nda futbol eğitimleri almak isteyen genç sporcular, kayıt anlamında başvurularını, kulübün alt yapı antrenörleri olan Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli’yi telefonla arayarak yapabilecekler.

Pazartesi ve Perşembe günleri Akkent Halı Sahası’nda, Çarşamba ve Cuma günleri ise Cumhuriyet Mahallesi Halı Sahası’nda yapılacak olan futbol eğitimlerine 2005-2010 doğumlu sporcular katılabilecek.

 

İrtibat Numaraları

Mustafaİçöz:05434821051   Selahattin Tireli:05444362975

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık