Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Geç Kalınmış Transferler

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk hedefi ve BAL Ligi isteği ile sezona başlayan Yeni Milasspor, kadrosuna 6 yeni futbolcuyu daha kattı.

Geç Kalınmış Transferler

Geçtiğimiz hafta sonu Ören Sahasında Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’a 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını zora sokan ve liderlik koltuğundan inerek üçüncü sıraya gerileyen Yeni Milasspor, ligin ikinci yarısında mağlubiyetlere Turgutreis deplasmanında Turgutreisspor’a yenilerek başladı.

Mutlak kazanması gereken Beçin Gençlikspor karşılaşmasından da mağlup ayrılan Yeni Milasspor 29 puanda kalırken, lider Turgutreisspor 30 puanla ilk sırada ve aynı puana sahip Düğerek Güneşsporda ikinci sırada yer aldı.

 6 futbolcu Milasspor’da

Şampiyonluk yolunda üçüncü sıraya gerileyen ve şansını zora sokan Yeni Milasspor’da kadroya 6 yeni futbolcu katıldı.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile sezona başlayan, Yeni Milasspor’un şampiyonluk dönemlerinde kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Mahmut Ermaşa, forvet oyuncusu Yusuf Asa, Yeni Milasspor’un alt yapı oyuncularından Bedirhan Tuna, Burak Bayar ile farklı takımlardan gelen Furkan Karasu ve Erol Sezgin takımın yeni sporcuları olarak antrenmanlara çıkmaya başladılar.

Hafta sonu Cumartesi günü Dalaman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Milasspor’da maç antrenmanları, yeni futbolcuların katılımıyla Teknik Sorumlu Cenk Atasoy’un nezaretinde devam ediyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis