Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gençlik Haftası etkinlikleri, Futsal turnuvasıyla başladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Gençlik Haftası etkinlikleri, Futsal turnuvasıyla başladı

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Futsal Turnuvası başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Futsal Turnuvası karşılaşmaları başladı.

İlçemiz genelindeki lise ve dengi okulların katıldığı turnuvada takımlar, ilk sırayı alabilmek için büyük bir mücadele veriyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla her türlü sportif organizasyonu yapmak istiyoruz. Amacımız çocuklarımızı sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek. Bu anlamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz turnuvaların ilki olan Futsal başladı. Bu turnuvalarımız Voleybol ve Basketbol ile devam edecek. Ben, katılan tüm takımlarımıza ve görevli tüm öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Turnuvaların finallerini de 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında yaparak organizasyonlarımızı tamamlayacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis