Gençlikspor farklı kazandı

Milas Gençlikspor:4 Güllük Belediyespor:1

Gençlikspor farklı kazandı
  • 13 November 2019, Wednesday 9:52

İlk yarı 2-1 sonuçlandı
Muğla Birinci Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil eden 2 takımın lig maçından gülerek ayrılan taraf Milas Gençlikspor oldu.
Milas Gençlikspor’un farklı kazanacağı düşünülen lig maçında  karşılaşmaya hırslı ve atak başlayan taraf Güllük oldu. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında Milas Gençlik, Burak Bayer ile girdiği  3 net gol pozisyonundan yararlanamadı.
Maçta dakiklar 26’yı gösterirken Güllük Belediyespor atağında kaleye  geri pas olarak verilen top yere çarparak kaleci Yiğithan’ı yanılttı ve kaleye doğru yöneldi. Güllük Belediyespor forveti Umut Yapar’a sadece boş kaleye golü atmak kaldı. Umut’un bu golüyle Güllük Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.
Dakika 29’da Gençlikspor, tecrübeli futbolcusu İhtilal Durmuş ile beraberlik golünü attı. Ve maçta skor 1-1 oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru İhtilal kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarı
İhtilal’den gol resitali 
Maçın ikinci yarısı tamemen Gençlikspor’un hakimiyeti ile geçti ve Gençlikspor sağlı sollu atakalarla Güllük kalesinde gol aradı.
Milas Gençlikspor ikinci yarıda tempoyu arttırdı ve tempo, golü de bereberinde getirdi.
İhtilal Durmuş maçta hattrek yaptı ve takımın 3. Golüne de imza atarak skoru 3-1’e taşıdı.
Karşılaşmanın sonlarına doğru Gençlikspor Orhan Şahin ile maçtaki dördüncü ve son golünü atarak haftayı 4-1 galibiyet ve 3 puanla kapatarak 2 hafta sonra galibiyetle sahadan ayrıldı.
 Gençlikspor Büfe ve Kafeteryasını Açtı
İlçemizi Muğla Birinci amatör Kümede temsil eden sporun farklı branşlarında 600’e yakın gencimize spor yapma olanağı sağlayan Milas Gençlikspor Kulübü, sporcularının daha rahat ve ekonomik skıntılardan uzak spor yapabilmeleri için  yaptığı çalışmalara bir yenisini daha kattı ve Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu yanında yeni büfe ve kafeteryasının açılışını da 10 Kasım Pazar günü oynadıkları Güllük Belediyespor  lig karşılaşması öncesinde açtı.
Milas Gençlikspor Kulübü As Başkanı Şafak Kaya ve yönetim ekibi ile kulübün futbol takımı sporcuları da büfe ve kafeteryanın açılışında yer aldılar.

 

Maçın Hakemleri: Yusuf Acarbay, Muhammed Burak Belge, Mustafa Türkcan
Milas  Gençlikspor: Yiğithan Yılmaz, Serkan Bülbül, Samet Dilli, Halil İbrahim İnce, Feyyaz İpek, Vedat Aras, Mehmet Özdağlı, Burak Bayar, Orhan Şahin, İzzet Şahin, İhtilal Durmuş
Yedekler: Oğuzhan Gürler, Ali Bekir Doğan, Mert Kalenderoğlu, Özgür Görkem Balık, Kaan Saydam, Yunus Can Ataş, Okan Pınar
Antrenör: Alim Deligöz
Güllük Belediyespor: İlhan Enes Demir,Mustafa Özşahinler, Kadirhan Çiçek, Servan Hamarat, Murat Gökmen, Yavuz Estelik, Azat Demirbaş, Salih Demirel, Doğukan Güneş
Yedekler: Can Aras, Ömer
Antrenör: Yılmaz Kadık

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık