Görkemli ‘şampiyonluk’ gecesi…

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Görkemli ‘şampiyonluk’ gecesi…
  • 18 September 2018, Tuesday 9:05

Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği 2’nci amatör kümede şampiyon olarak bu sene Süper Amatör Lig’de oynamaya hak kazanan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor kulübü, Amfi tiyatroda görkemli bir törenle hem şampiyonluğunu kutladı, hem de yeni sezon öncesi moral tazeledi. Gecede ise ünlü Rock Grubu Zakkum muhteşem bir konser verdi.

Atatürk Kültür Mekezi’ni (Amfi Tiyatro) tıklım tıklım dolduran Milaslılar, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor kulübünün şampiyonluk coşkusuna ortak olurken, gecede sahne alan ünlü rock grubu Zakkum, Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı.

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri ve aynı zamanda Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Belediye Meclis Üyesi Aysun Karatoprak, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, ilçemizdeki diğer spor kulüplerinin temsilcilerinin katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çiftçi, yıl boyunca verilen emeğin karşılığını şampiyonluk kupası ile aldıklarını belirterek;

“İlçemizde, son yıllarda sporun her dalında büyük bir gelişme yaşanıyor. Futbolda da Milas, il genelinde adından söz ettiren başarılara imza atan bir ilçe haline geldi.Beçin Gençlikspor olarak bizler de bu gelişmeye elimizden geldiği ölçüde katkı vermeye çalışıyoruz.Ancak bu başarıda tek başımıza kulüp olarak bizlerin imzası yok.Topyekûn Milas olarak bu başarıyı yakaladık.Bu başarıda başta Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat olmak üzere herkesin katkısı var. Beçin’de yaşayan sporseverlerin katkısı var. Yönetici arkadaşlarımın, teknik kadromuzun ve futbolcularımızın katkısı var.

Yeni sezonda da iddialı olabilmek için iyi bir kadro kurduk.2018-2019 sezonunda da şampiyonluk kupasını kazanıp, bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz.Umuyorum ki bu mücadelede dün olduğu gibi yine Milas halkı bizi yalnız bırakmayacaktır” diyerek, geceye katılanlara teşekkür etti.

Kulübün eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi ve Milaslılara tanıtıldı.

Geçtiğimiz yılın şampiyonluk kupası ise, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri ve aynı zamanda Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal ile birlikte CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan tarafından Başkan Erhan Çiftçi’ye verildi.

Milaslılar, ‘Zakkum’ konseri ile coştu…

Kulüp Başkanı Çiftçi’ye şampiyonluk kupasının verilmesinin ardından ünlü rock grubu Zakkum sahne aldı.Seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılara özellikle gençler eşlik ederken, gecenin sonunda Zakkum grubuna Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi tarafından çiçek takdim edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık