Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Güllük Belediyespor galibiyetle başladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Güllük Belediyespor galibiyetle başladı

İlçemizi Muğla Birinci Amatör Küme Liginde temsil eden takımlarımızdan Güllük Belediyespor ligin ilk haftasında kendi sahalarında Konacıkspor ile oynadıkları maçı 2 - 0 kazanarak lig galibiyetle başladılar.

Kadrosunda ki tecrübeli futbolcuları ile lige başlayan Güllük Belediyespor’da sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.

Antrenörlüğünü Adil Kırtay ve Savaş Yücedağ’ın yaptığı Güllük Beleidyespor futbol takımı ligin ilk maçında taraftarlarının desteği ile Bodrum takımı Konacıkspor’u 2 - 0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Maçın ilk yarısında karşılıklı ataklarla gol arayan iki takım ilk yarı soyunma odasına 0 – 0’lık beraberlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takım Güllük baskılı ve atak futbolunun sonucunu 2 golle aldı ve sahadan 2 - 0 galibiyetle ayrıldı.

Ahmet Özşahinler ve kaptan Cüneyt’in attıkları gollerle 3 puanı hanesine yazdıran Güllük Beleidyespor 22 Ekim Cumartesi günü Kavaklıdere deplasmanına gidiyor. Menteşe Yerküpespor ile Kavaklıdere Stadyumunda oynayacak olan Güllük Belediyespor karşılaşmaya ilk maçın galibiyeti ve morali ile çıkarak sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

 

Destek İstedi

İlçemizi Muğla Birinci Amatör Küme Liginde temsil eden Güllük Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Erbey 2016 - 2017 sezonu hedefini şampiyonluk olarak açıkladı.  Şampiyonluğa giden yolda Güllük Belediyespor’a destek beklediğini vurgulayan Başkan Erbey, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kendilerine her zaman destek olduğunu söyleyerek bu desteğin şampiyonluğa giden yolda bu senede devam etmesini dilediğini belirtti.

Konacık maçı galibiyeti ile lig 3 puanla başlamanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Başkan Erbey “galibiyet için takımımızın teknik kadrosuna, sporcularımıza ve bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık