Gümüşlük Gençlikspor şampiyonluk için mücadele edecek

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Gümüşlük Gençlikspor şampiyonluk için mücadele edecek

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yeni sezonda mücadele edecek olan ligin yeni takımı Gümüşlük Gençlikspor, Ekim ayı içinde başlayacak olan Süper Amatör Küme Ligi’nde başarılı olabilmek için futbolcu transferlerine başlayarak 2015 - 2016 sezonunda Yeni Milasspor’da forma giyen futbolcular İhtilal Durmuş ve Çağatay Ceylan ile anlaştı.

Sinema Sanatçısı Necat İşler’in kulüp başkanı olduğu Gümüşlük Gençlikspor 2015 - 2016 sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Liginde lig şampiyonu olmuştu.

Gümüşlük Gençlikspor Yönetim Kurulu Üyesi Futbol İşleri Sorumlusu Cenk Özakın, gazetemize yaptığı bilgilendirmede yeni sezonda güçlü bir Gümüşlük Gençlikspor’u sporseverlere izleteceklerini söyledi. Hedeflerinin önce iyi futbol olduğunu belirten Cenk Özakın, “alacağımız iyi sonuçlarla da şampiyonluk yolunda mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen Cenk Özakın hak eden takımın şampiyon olacağı iyi bir lig temennisinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık