Günay’dan Başkan Tokat’a ziyaret …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Günay’dan Başkan Tokat’a ziyaret …

KKTC’nin Girne kentinde yapılan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ilçemizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden ve Dünya Üçüncüsü olan Sercan Günay, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Kategorisinde Dünya 3’üncüsü olma başarısını gösteren Günay, katkılarından dolayı Başkan Tokat’a teşekkür ederek, “Başarımda ilk önce eşim ve ekibimin katkısı çok fazla” dedi.

Şampiyonaya 8 ay gibi uzun bir süredir hazırlandığını belirten Günay, “Tabii ki her sporcu gibi benim de hedefim ‘Dünya Şampiyonu olmak’tı. Ancak Dünya 3’üncüsü olmak da benim adıma büyük başarı. Şimdi, Ekim ayına kadar bir dinlenme süreci var. Daha sonra, önümüzdeki 3 turnuva için hazırlanacağım. Hedefim burada da ülkemi ve ilçemiz Milas’ı başarıyla temsil etmek ve şampiyonayı birinci tamamlamak” dedi.

Elde edilen Dünya Üçüncülüğü için başarılı sporcu Sercan Günay’ı kutlayan Başkan Tokat ise, “Milas Belediyesi olarak imkanlar dahilinde takım sporlarının haricinde bireysel sporlara ve sporculara da her zaman destek oluyoruz.

Ben, elde ettiğin başarıdan ötürü seni kutluyor, önümüzdeki şampiyonalarda da başarılar diliyorum.Milas Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık