GÜNÜN MAÇI

​​​​​​​Milas Belediyespor-Bigadiç Belediyespor

GÜNÜN MAÇI
  • 07 November 2020, Saturday 12:57

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor haftanın maçında Bigadiç Belediyespor'u 7 Kasım Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırlıyor.

Ligde oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak zirve yarışında liderlik koltuğunda oturan Milas Belediyespor seri galibiyetlerine devam edebilmek için sahaya çıkacak.

Baklavalı Ziyaret

7 Kasım Cumartesi günü oynanacak birinci lig voleybol karşılaşmasında Bigadiç Belediyespor'u Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırlayacak olan Milas  Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının 6 Kasım Cuma günü yaptığı son antrenmanı izlemeye gelen Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel ve yönetim kurulu üyesi Yavuz Tosun Bigadiç karşılaşmasında takıma başarılar dileyerek sporculara antrenman sonrasında baklava ikramında bulundular.

Başkan Öcal Yüksel, sporcuları aldıkları galibiyetler nedeniyle kutlayarak, “ilçemizin adını başarıyla duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Milas Belediyespor Kulübü yöneticisi Ümit Çiçek Demirbacak ve takımın teknik sorumlusu Osman Çakıray da Yeni Milasspor Kulüp yöneticilerinin antrenmanlarını izleyerek takımın sporcularına baklava ikramında bulundukları için teşekkür ederek Milas için mücadele eden spor kulüplerinin birbirlerine destek olmaları Milas'ın spordaki başarısı için çok önemlidir açıklamasında bulundular.

Bigadiç maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Milas Belediyespor yöneticisi Ümit Çiçek Demirbacak taraftarlarımızla buluşacağımız günlerıi beklediklerini söyledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık