Gurup şampiyonu olmak için her maçımızı kazanmak zorundayız

​​​​​​​Muğla Mahalli liginin köklü kulüplerinden Milas Dörtyol Spor Kulübü önümüzdeki cumartesi günü saat 14’te karşı karşıya geleceği Güllük Hermiyas Spor müsabakası öncesinde çalışmalarına Mustafa İçöz hocanın nezaretinde devam ediyor.

Gurup şampiyonu olmak için her maçımızı kazanmak zorundayız

Cumartesi günü oynanacak müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız Mustafa İçöz gazetemize şunları söyledi; “Cumartesi günü Mahalli ikinci amatör kümenin yeni ekibi Güllük Hermiyas Spor ile karşılaşacağız. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Boğaziçi müsabakasında 2 puan kaybettik. Bu guruptan birinci çıkmak için bundan sonra karşılaşacağımız müsabakaları kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Mevcut kadromuza Muğla Spor takımından sol bek Yakup, Milas Gençlik Spor takımından defans oyuncusu Fırat Taşdemir’i katarak daha da güçlendik. Cumartesi günü karşılaşacağımız Güllük Hermiyas Spor müsabakasına şanlı Dörtyol Spor takımı taraftarlarının gelerek bizlere destek vermelerini bekliyoruz.”

Her zaman takım ayrı yapmadan Milas takımlarına kalemiyle destek veren Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu oynanacak müsabakada karşı karşıya gelecek olan Milas Dörtyol Spor, Hermiyas Spor takımlarına başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık