Güzel oyun galibiyet ve 3 puan getirdi

Milas Belediyespor:3 Jeopark Kula Belediyespor:1

Güzel oyun galibiyet ve 3 puan getirdi

Mücadele, hırs , heyecan  ve galibiyet

İlçemizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligi’nde temsil eden Milas Belediyespor ligin beşinci haftasında,  9 Kasım Cumartesi günü, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde,  taraftarlarının önünde Manisa  Jeopark Kula Belediyespor’u 3-1 yenerek ligde ikinci galibiyetini aldı.
Muğla Bölgesi hakemlerinin yönettiği lig maçının ilk setinde her iki takım  sporcularının seti almak adına gösterdikleri hırs ve mücadele takdir ve alkış topladı. Sette 11-5 Milas takımı öndeyken konuk takım peş peşe sayılar alarak skoru 11-11’e getirdi. Ancak teknik molaya Milas 12-11 önde girdi.
İlk setin son sayılarında heyecan ve çekişme sürdü. Milas Belediyespor’un başarılı sporcusu Okay Serce’nin sakatlanarak oyun dışı kalması takımın hücum gücünü azaltsa da diğer sporcuların seti alma adına çabaları oldukça  iyiydi. Seti 25-18 kazanan takım Milas Belediyespor oldu ve maçta 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ikinci setinde yine heyecan yine mücadele vardı. Teknik molaya bu kez Manisa takımı 12-11 önde girdi. Milas Belediyespor’un seti kazanmak adına çabaları bu sette karşılığını bulamadı; Kula Belediyespor seti 25-20 alarak maçta dengeyi 1-1 olarak sağladı.
Maçın üçüncü setinde Manisa takımı  teknik molaya 12-11 önde girdi. Birbirlerine denk bir takım görüntüsü veren iki takımın mücadelesi tribünlerden de alkış aldı. Her iki takım da servisler kaçırdılar. Manşet hataları yaptılar ve sette durum 24-24’e geldi. İlçemiz temsilcisi setin son 2 sayısını alarak  seti 26-24 kazandı ve maçta 2-1 öne geçti.
Maçın dördüncü setinde ise daha iyi oynayan, daha az hata yapan takım temsilcimiz oldu. Bazı sayılarda hakemlerin kararlarını konuk takım antrenörü ve oyuncuları beğenmeseler de bu sette Milas Belediyespor takımı sporcularının konuk takım sporcularına göre daha hırslı oyununu izledik. Seti 25-19 alan ilçemiz temsilcisi maçtan da 3-1 lik skorla ayrılarak, haftayı 3 puanla kapattı.
Başkan Tokat Kutladı
Milas Belediyespor- Jeopark Kula Belediyespor lig maçını kulüp ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve  Milaslı voleybolseverler de izleyerek takımın galibiyetini ve güzel oyuınunu alkışladılar.
Maç sonrası kulüp başkanı Muhammet Tokat sporcularını ve  takımın teknik sorumlularını tek tek galibiyet için kutladı.

Maçın Hakemleri: Taner Kayar, Turgut Uzunçakmak, Burak Köleoğlu, Duygu Gözde, Ali Kemal Sarı, Olgun Akdoğan
Milas Belediyespor: Efe Sadık Özbey, Okay Serce, Kaan Mustafa Durmaz, Hakan Kemerli, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Eren Oner, Furkan Muhammet Bayındır, Batuhan Karaca, Korkut Yiğit, Amel Davutafendıj, Uğur Mehmet Bezici, Mustafa  Uğurlu, Oktay Tetik
Teknik Sorumlu: Osman Çakıray
Antrenörler: Sefa Koşar, Ayhan Yalçın
Jeopark Kula Belediyespor: Azizcan Ataoğlu,Emre Eroğlu, Erenhan Can, Yiğit Yıldız, Erkut Mert Burunsuz, Kaan Hilmi Çiçek, Özgür Murat Deniz, Murathan Kurt, Samet Gümüş, Rahman Yusufoğlu, Oktay Başar, Can Mehmet Süsler, Mert Deniz
Teknik Sorumlu: Fuat Dokgöz
Gözlemci: Ümite Sefa Dokucu

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık