Haftayı üç puanla kapattılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Haftayı üç puanla kapattılar

Türkiye Üçüncü Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızdan Bodrumspor geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Düzcespor’u 6 - 2 gibi net bir skorla yenerken diğer temsilcimiz Muğlaspor’da deplasmanda Bingölspor’u 2 - 0 ile geçerek haftayı 3’er puanla kapattılar.

İkinci Lig Beyaz grupta yer alan ilimiz takımı Fethiyespor ise kendi sahasında Hacettepespor ile golsüz berabere kalarak puanları paylaştılar.

BAL Liginde mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Ortaca Belediyespor kendi evinde Sökespor’u 2 - 1 yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Yatağanspor ise deplasmanda Didim Belediyespor’u 1 - 0 ile geçti ve 3 puanla Yatağan’a döndü.

 

B. B. Bodrumspor: 6

Düzcespor: 2

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Düzcespor’u 6 golle mağlup etti.

7’nci hafta maçında Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bodrumlu futbolseverler bol gollü bir maç izledi. Toplam 8 golün atıldığı karşılaşmada B.B. Bodrumsporlu Mümin 2’si penaltıdan olmak üzere 4 gol atarken, B. B. Bodrumspor’un diğer gollerini kaptan Erkan ve Zahid kaydetti. Misafir Düzcespor’un gollerini ise Zihni ve Tayfun kaydetti.

Dakikalar 1’i gösterdiğinde Düzcespor sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahası içinde topa kafa ile vuruş yapan Zihni takımını 1 - 0 öne geçiren golü attı. Dakika 5’te ise B. B. Bodrumspor atağında hakem topa elle müdahale nedeniyle penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 9’u gösterdiğinde ise yine serbest vuruştan gelişen Düzcespor atağında ceza sahası içindeki karambolde topa dokunan Tayfun Düzcespor’un ikinci golünü kaydetti. Dakikalar 25’i gösterdiğinde B. B. Bodrumspor atağında Mümin Aysever sol kanattan kalecinin çıktığını gördüğü anda uzaktan güzel bir şut ile takımının ve kendinin 2’nci golünü attı ve İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli bir oyun ile başlayan B. B. Bodrumspor, Düzcespor kalesinde üst üste ataklara girdi. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde B. B. Bodrumspor’un sol kanattan gelişen atağında ceza sahasına girer girmez güzel bir şut çeken Tufan takımını 3 - 2 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden iki dakika sonra dakikalar 59’u gösterdiğinde sağ kanattan gelişen B. B. Bodrumspor atağında Erhan’ın açtığı ortada kaptan Erkan topla buluştu ve güzel bir şut ile B. B. Bodrumspor’u 4 - 2 öne geçiren golü attı. Dakika 74’te yine B. B. Bodrumspor atağında ceza sahasına giren Mümin defansın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin Takımının beşinci kendinin üçüncü golünü kaydetti. Dakikalar 81’i gösterdiğinde yine B. B. Bodrumspor atağında sol kanattan ceza sahasına giren Mümin Aysever ilk şutunda kaleciye takıldı ancak ikinci şutunda topu ağlarla buluşturarak takımın 6’ncı, kendisinin ise 4’üncü golünü kaydetti.

Karşılaşma boyunca B. B. Bodrumspor’un 2 topu da direkten dönerken, B. B. Bodrumspor çok sayıda pozisyonu gole çeviremedi.

6 - 2 B. B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma sonrası B. B. Bodrumsporlu futbolcular bütün tribünleri dolaşarak taraftarlar ile galibiyeti kutladılar.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık Bin 500 kişi ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da izledi.

 

Geçtiğimiz hafta sonu

oynanan maçların sonuçları

İkinci Ligi Beyaz

Grup Karşılaşması

Fethiyespor: 0

Hacettepespor: 0

 

Üçüncü Lig Maçları

Sonuçları

B. B. Bodrumspor: 6

Düzcespor: 2

 

Bingölspor: 0

Muğlaspor: 2

 

BAL Ligi Karşılaşmaları

Ortaca Belediyespor: 2

Sökespor: 1

 

Didim Belediyespor: 0

Yatağanspor: 1

 

UTAŞ Uşakspor: 1

Karpuzlu Belediyespor: 1

 

Sarayköyspor: 0

Çiğli Belediyespor: 0

 

Ödemişspor: 5

Pamukkalespor: 0

 

Çine Madranspor: 0

Yeşilköyspor: 2

 

1. Amatör Küme Ligi Maçları

Güllük Belediyespor: 2

Konacıkspor: 0

 

Kavaklıdere Belediyespor: 1

Karaovaspor: 4

 

Göltürkbükü Belediyespor: 2

Menteşe Yerküpespor: 2

 

U 17 Ligi Maç Sonuçları

Yeni Milasspor: 9

Menteşe Gençlikspor: 0

 

B. B. Bodrumspor: 2

Gündoğanspor: 0

 

Yatağanspor: 2

Köyceğiz Belediyespor: 4

 

U 15 Ligi Karşılaşmaları

Milas Gençlikspor: 0

Milasgücüspor: 5

Halikarnasspor: 2

B. B. Bodrumspor: 2

 

U 12 Ligi Maçları

Milasgücüspor: 2

Muğla Üniversitesi: 0

 

Güllük Belediyespor: 2

Karaovaspor: 0

Turgutreisspor: 2

Konacıkspor: 1

 

B. B. Bodrumspor: 3

Bitez Gen.çlikspor: 0

 

Ortakent Yahşispor: 1

Yalı Gençlikspor: 3

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık