Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hakkıcan Aksu, ‘U23 Milli Takımı’nda!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hakkıcan Aksu, ‘U23 Milli Takımı’nda!

 

2016 - 2017 Süper Amatör Küme Şampiyonu Yeni Milasspor’un alt yapısından yetişen ve 2006 yılında Fethiyespor’a transfer olan 1996 doğumlu genç futbolcumuz Hakkıcan Aksu, Fethiye Spor’daki başarılı performanslı ile göz doldurmaya devam ediyor.

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor’un savunmasında yer alan genç futbolcumuz Hakkıcan Aksu 2016-2017 sezonu sonunda önce ikinci lig karmasına seçilmiş ve oynadığı müsabakalardaki başarılı mücadelesi ile takdir toplamıştı.

 

‘U23 Milli Takımı’na çağrıldı

Fethiyespor’daki başarılı çıkışı ile önce ikinci lig karmasına çağrılan genç sporcumuz Hakkıcan Aksu şimdi de Teknik Sorumluluğunu Nedim Yiğit’in üstlendiği ‘U23 Türk Milli Takımı’na davet edildi.

Azarbeycan’nın Başkenti Bakü’de düzenlenen İslam Dayanışma Oyunları U23 Futbol Turnuvasında Türk Milli Takımımızın formasını giyecek olan Hakkıcan Aksu, geçtiğimiz günlerde Milas Bodrum Havalimanı’ndan İstanbul’a ailesi tarafından uğurlandı.

8 - 22 Mayıs tarihleri arasında Bakü’de yapılacak olan U23 Milli Takımlar Futbol Turnuvasında ülkemiz Milli Takımı, B grubunda Filistin, Cezayir ve Umman ile mücadele edecek.

Turnuvadaki ilk karşılaşmasını 8 Mayıs Pazartesi günü Cezayir ile yapacak olan U23 Türk Milli Futbol Takımımıza ve ilçemiz futbolcusu Hakkıcan Aksu’ya başarılar diliyoruz ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık