Haydi, gençler Türkiye ve Dünya şampiyonluğuna

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Haydi, gençler Türkiye ve Dünya şampiyonluğuna

Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle ortaya çıkan “Haydi Gençler Atasporumuz Güreş’te Türkiye ve Dünya Şampiyonluğuna” proje kapsamında yapılan çalışmaların sonuçları Milas Spor Salonu’nda önceki gün düzenlenen törenle Muğla Valisi Amir Çiçek’e Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Devrim Öçalmaz’a, Milas Kaymakamı Fuat Gürel’e, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve töreni izlemeye gelen güreş severlere anlatıldı.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve çok sayıda davetlinin izlediği güreş etkinliğinde önce günün anısına konuşmalar yapıldı.

Güreş etkinliği töreni 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Atatürk adına yapılan saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşımız Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ahmet Algur eşliğinde söylendi. Törenin sunumunu Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Aysu Akyol yaparken, Tören Komutanlığını ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Seyfi Hicrioğlu yaptı.

Milas Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı İlhan Hazer’in açılış konuşmasının ardından Muğla Dernekler Başkanı Cengiz Demirci ve Muğla Valisi Amir Çiçek birer konuşma yaptılar. Vali Çiçek, “Haydi Gençler Türkiye ve Dünya Şampiyonluğuna” projesi ile ilgili olarak çalışmalar yapanlara teşekkür ederek genç sporculardan çok çalışmalarını Türkiye için Avrupa, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonluklarına gidebilecek yolda başarılı olmalarını istedi.

 

Teşekkür plaketleri

verildi

Yapılan konuşmalar sonrasında güreşe ve diğer spor dallarına destek veren iş adamı Kemal Doğan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Polonya Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasında Milli Takım Forması ile ülkemizi temsil eden Milaslı güreşçimiz Erkan Uysal’a Vali Amir Çiçek teşekkür plaketlerini verdi.

 

Genç sporculardan

jimnastik ve güreş

gösterileri

Milas Spor Salonu’nda Güreş Projesi ile ilgili yapılan törenin sonunda Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin genç güreşçileri antrenörleri Mustafa Boylu, Bünyamin Emik ve Abdullah Aldemir nezaretinde önce jimnastik gösterileri yaptılar ve sonrasında da güreş müsabakaları ile güreş etkinliği programı tamamlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık