Hazırlık maçı dostça bitti

​​​​​​​2023-2024 sezonu, Muğla 1. Amatör Küme Ligi A gurubundaki Sar Yapı Milas Dörtyolspor ile B grubundaki Boğaziçi Bargilyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Hazırlık maçı dostça bitti
  • 20 October 2023, Friday 10:56

Dün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aynı lig farklı gruplarda mücadele edecek olan Sar Yapı Milas Dörtyolspor ile Boğaziçi Bargilyaspor arasında oynanan hazırlık maçı 6-0 sona erdi. Kazanan taraf Sar Yapı Milas Dörtyolspor oldu.

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yönettiği hazırlık maçında her iki takım teknik direktörü futbolcularının hepsine maçta görev verdi. Dostluk içinde başlayan karşılaşma yine dostluk içinde sona erdi. 6-0 sona eren maçta Dörtyolspor’un gollerini Muhammet Yalçın (3), Roşat İnter (2), Celal Can(1) attı.  

Sar Yapı Milas Dörtyolspor 6 hazırlık maçına çıkarken, 4 galibiyet aldı.  Boğaziçi Bargilyaspor ise hazırlıklara geç başlaması nedeniyle ilk hazırlık maçına çıktı.

2023-2024 futbol sezonu Muğla 1. Amatör Küme Ligleri, 28-29 Ekim’de yapılacak ilk maçlar ile start alacak.

1.AMATÖR LİGİ A GRUBU MAÇLARI

28 Ekim Cumartesi günü ilk maçını evinde saat 15’te Bodrum Yalı Gençlikspor ile yapacak olan Dörtyolspor, antrenmanları teknik direktör Mustafa İçöz, yardımcı antrenör Emre Vardar ve kaleci antrenörü Mahir Erkaya nezaretinde sürdürüyor.

Aynı ligde mücadele edecek olan ilçemiz temsilcilerinden Güllük Belediyespor ise 29 Ekim Pazar günü saat 13:30’da Göltürkbükü deplasmanında Bodrum Göltürkbüküspor ile karşı karşıya gelirken, Bodrum takımlarından Turgutreisspor ile Karaovaspor ise aynı gün saat 15’te Turgutreis’te mücadele edecek.

1.AMATÖR LİGİ B GRUBU MAÇLARI

1.Amatör Lig B grubunda mücadele edecek olan ilçemiz temsilcisi Boğaziçi Bargilyaspor, Yerkesik deplasmanında 29 Ekim Pazar günü saat 15’te Yerkesikspor ile karşı karşıya gelirken, Kıyıkışlacıkspor ise yine aynı gün saat 15’te Datça Belediyespor’u ağırlayacak.

İlçemiz takımları ile aynı grupta yer alan Muğla İdman Yurduspor ile Marmarisgücüspor ise 28 Ekim Cumartesi günü saat 13’te Düğerek’te karşı karşıya gelecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık