Hazırlık maçları ile kadrolarını belirliyorlar

ÖNDER HABER / Hüseyin AÇAR

Hazırlık maçları ile kadrolarını belirliyorlar

Yeni Milasspor- Ortakent Karma Takımı Maçında

Yeni Milassspor farklı kazandı

İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Yeni Milasspor ve Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, yaptıkları hazırlık maçları ile futbolcularının saha içindeki performanslarını değerlendiriyorlar.

Teknik Sorumlu Cenk Atasoy nezaretinde yeni sezona başlayan Yeni Milasspor, ilk hazırlık maçını Ören Stadyumunda, 22 Eylül Cumartesi günü, Bodrum Ortakent Karma Futbol takımı ile yaptı.

Genç futbolculardan oluşan Ortakent Karma Futbol Takımı karşısında maçı farklı kazanan ilçemiz takımının maçını, kulüp başkanı Ahmet Karabıyık, Genel Kaptan Savaş Küç ve alt yapı sorumlusu Sadettin Kuyucu da izlediler.

Karşılaşmaya kalede Mustafa Duman, savunmada Görkem Küçük, Ayberk Kös, Alâeddin İlhan, Emirhan Gürler; orta sahada Ubeyd Eren, Görkem Yavuz, Taylan; ileride Semih Berkay Zan, Din Muhammet ve Çağatay onbiri ile başlayan Yeni Milasspor, maçın ikinci yarısında farklı bir onbirle sahada oldu.

İkinci Yarı: Kalede Arda Çam, Muhammed Kılıç, Deniz, Oğulcan Aksu, Çağrı Karayılgın, Salih Yurtsever, Fahri Karaman, Ali Han, Mustafa Gökkayalı, Engincan Lök tertibi ile oynayan Yeni Milasspor’da goller peş peşe geldi. Ayberk(1), Çağatay(3), Semih Zan(5) ve rakip takım futbolcuları kendi kalelerine 2 gol attı.

Genç futbolculardan kurulu Ortakent Karma Takımı ise maça kalede Muhammet, savunmada Yusuf, Akif, Burçak, Umut; orta sahada Ömer, Berkay, Mehmet ve ileride Armağan, Gökay, Ruşen Ali ile başladı. İkinci yarıda oyuna Yasin, Sercan, Mustafa ve JamfherdSheryıgıtog girdi. Özellikle Ortakent takımında Umut ve Berkay dikkatleri çeken futbolcular oldular. Birbirine kuvvet anlamında denk olmayan iki takımın karşısında ilçemiz takımı Yeni Milasspor maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraftı.

Takımının antrenörlüğünü Sercan Çetin yaptı.

Beçin Gençlikspor’da Cavit Bulgulu Dönemi

Beçin Gençlikspor:3 - Muğla Yerkesikspor:0

Yeni Teknik Sorumlusu Cavit Bulgulu ile ikinci hazırlık maçında Muğla Birinci Amatör Küme Ligi Takımı Yerkesikspor karşısına Ören Stadyumunda çıkan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, iyi oyunun karşılığını 3 golle aldı ve rakibini 3-0 yenerek sahadan ayrıldı.

Teknik Sorumlu Âlim Deligöz ile yolları ayıran Beçin Gençlikspor, ikinci hazırlık maçı öncesinde deneyimli hoca Cavit Bulgulu’yu takımın başına getirdi.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor:3 - Yerkesikspor:0

Beçin Gençlikspor: Nijat Aliyev, Hasan, Mahmut Ermaşa, Mehmet Ali Altaş, Mahmut Ayaz, Toby Peter, Nusret Sezgin, Gökhan Vardar, Beytullah Erden, İhtilal Durmuş, Yusuf Asa, Yiğit, Yoldaş, Emir, Zekeriya

Teknik Sorumlu: Cavit Bulgulu

Yerkesikspor: Volkan Sardoğan, Alperen Zeybek, Emrecan Avcıoğlu, Semih Tok, Dinçer Antman, Ferhat Kaya, Gökhan Demirel, Serhat Moda, Erhan Boz, Ceyhan Çevik, Yunuscan Yıldız

İkinci Yarı: Akın Turasay, Oğuzhan Yorulmaz, Halil İbrahim Kahraman, Zafer Özdemir, Burak İbrahim Çakmak, KazımcanAytamur, Furkan Şahin, Emre Burak Bulut

Antrenör: Müslüm Kıyanç, Mustafa Karakoç

Farklı 2 ligde mücadele eden iki takımın 22 Eylül Cumartesi günü Ören Stadyumundaki hazırlık karşılaşmasından 3-0 lık skorla galip ayrılan Beçin Gençlikspor oldu.

Kendi ligi için oldukça iyi bir takım oluşturan Yerkesikspor, maçın özellikle ikinci yarısında bulduğu net gollerden yararlanmadı. Beçin kalecisi Nijat Aliyev başarılı kurtarışlarla yine kalesinde güven verdi. Yerkesikspor’un bu sene yeni transferi takım kaptanı Ferhat Kaya köy turnuvalarındaki başarılı oyununu yine ortaya koydu. Hem kendi takım arkadaşlarına, hem rakip takım futbolcularına ve maçın hakemine karşı gösterdiği saygı ve destek nedeniyle maçı izleyenlerin beğenisini kazanan isim oldu.

Maçın ilk yarısında gelişen bir Beçin atağında savunma hatasından yararlanan İhtilal Durmuş, takipçiliğini konuşturarak, Beçin adına ilk golü atan isim oldu.

İlk yarıda takım kaptanı Nusret Sezgin orta sahada attığı düzgün pas ve ortalarla takım arkadaşlarını gol ataklarına yönlendirdi. Futbolun ikinci baharını yaşayan Nusret Sezgin bu sene takımın en büyük transferi olarak görülüyor.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda yapılan oyuncu değişiklikleri, maçtaki hızlı tempoyu düşürmedi. Son derece mücadeleli ve keyifli geçen maçta Beçin adına ikinci gol Beytullah Erden’den geldi. Maçın finalini ise başarılı hücum oyuncusu Yusuf Asa yaptı ve üçüncü golü atarak maçın skorunu tayin etti.

Ören Stadyumu’nda oynanan 2 hazırlık karşılaşmasının hakemliğini Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık