"Hedefimiz her zaman iyi oyun"

​​​​​​​İlçemiz Milas’ı Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde temsil eden Milas Belediyespor Takımının başarılı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, yer aldıkları ligin ilk yarısını ve son oynadıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçını değerlendirerek “Hedefimiz Milas adına her zaman iyi oyun, galibiyet ve Play Off’larda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

  • 24 December 2020, Thursday 17:06

Teknik Sorumlu Osman Çakıray’ın ilk yarı değerlendirmesi

2020-2021 Voleybol sezonun ilk yarısını geçtiğimiz hafta sonu Milas’ta oynadığımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçı ile tamamladık.

İlk yarıda toplam 11 maç yaptık ve 10 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Topladığımız 30 puanla en yakın rakibimiz Alanya Belediyespor’un önünde Avantajla lig lideriyiz.

Bu sezon çok genç bir kadro oluşturduk. Ve bu kadroyla beklediğimizin de üstünde bir voleybol oynadık. Çok genç bir kadromuz olmasına rağmen üst düzeyde ve çok tempolu maçlar oynadık.

Kenar yönetimi olarak teknik, taktik, stratejik, fiziksel olarak verdiğimiz antrenmanlarla maçlara çıktık ve takımımız bize, verdiğimiz her şeyi başarıyla sahada geri verdi. Oynadığımız tüm maçlarda beklentimizin de üstünde bir oyun oynadık ve galibiyetler aldık.

Takımımız takviyelerle daha üst yollara açık ama takviyesiz de iyi işler yapmaya açık bir takımdır.

Genç bir takımız ve oyun bilgisi yeni oturan bir ekip olarak zaman zaman sistem içersinde aksaklıklar gel–git olabilir.

İkinci yarı maçları daha da zor geçecek

İkinci yarı 24 Ocak’ta başlayacak. Ligimizde ki tüm takımlara kadrolarına takviyeler yapıyorlar. Ligin ikinci yarısı ilk yarıdan daha zor geçecek. Her takım için ikinci yarıda farklı oyunlar ve sonuçlar görülebilecektir.

Kocaeli maçına gelecek olursak; Bu maç bizim için diğer maçlar gibiydi. Yani çok değerliydi. Hem ligin ilk yarısının son maçı hem de bire bir bakıldığında kaliteli voleybolculardan kurulu bir ekip ile oynadık. Ancak sahada çok çalışan takım kazandı. Yaptığımız blok-defans sayıları hep 20 li sayılardan sonra; bu da bizim takımımızın voleybolu ne kadar algıladığını gösteriyor.

Lig sonunda oynanacak olan Efeler Ligi Play Off maçlarına yine katılacağız. Ligin ikinci yarısında da ilk yarıdaki gibi ciddiyetle maçlarımıza çıkacağız. Ligi tamamladığımızda sıralamada hangi yerde oluruz şimdiden kestiremiyorum ancak ilk dört takım içinde mutlaka olacağız. Play Offlar için her takım kadrolarını genişletiyor, büyütüyor. Hem doğu hem de batı grubu takımları play of’lar için takviyeler yapıyorlar.

Geniş kadrolar kuruluyor, sert ve deneyimli, ancak genç ve atletik oyuncularla anlaşmalar yapılıyor.

Milas Belediyespor olarak bizim hedefimiz ilk olarak play off. Play Off’da sürprizlere açık olarak oynarız. Ancak gerçek olan bir şey var o da geniş bir kadronun önemi ve istikrarlı voleybolun katkısı sonuçlara mutlaka etki edecektir.

Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum

Sporun en güzel yanı taraftarlarla birlikte olanıdır. Pandemi nedeniyle tribünlerde taraftarımız olmuyor ancak bizler biliyoruz ki Milaslı voleybolseverler ve taraftarlar her zaman yanımızda ve bizleri destekliyorlar.

Umut ediyorum ki belki ikinci yarının bazı haftalarında tribünlerde yine taraftarlar olabilecektir.

Ligin ilk yarısında oynadığımız oyunlar ve aldığımız galibiyetlerle ve ligdeki liderliğimizle sanıyorum ki taraftarlarımız mutlu olmuşlardır.

Milas Belediyespor Kulübümüz maçlarımızı canlı olarak yayınlayarak bizleri taraftarlarımızla buluşturuyor. Güzel bir uygulama..Kendilerine canlı yayınlar için teşekkür ediyoruz.

Taraftarlarımıza da bizleri destekledikleri için takımımız adına teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısında da ilk yarıdaki istikrarlı ve başarılı oyunumuzu tekrarlayarak ligi üst sıralarda bitirerek, Play Offl’arda Milas’ı temsil etmek için çalışmalarımıza kısa bir aradan sonra yine kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Ben şahsım ve ekibimiz adına tüm taraftarlarımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyorum. İkinci yarı maçlarında tekrar birlikte olabilme dileklerimle bizlere destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık