“Hedefimiz her zaman olduğu gibi Türk voleyboluna elit sporcular yetiştirmek”

​​​​​​​Muğla bayanlar voleybolu denince akla ilk gelen isimlerden olan emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete ile Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli beden eğitimi öğretmeni Ünsal  Çelik hocaların birlikte çalıştırdıkları Milas Belediye Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı çalışmalarına Milas Belediyesi Atatürk  Kapalı Spor Salonu’nda haftanın 5 günü aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

“Hedefimiz her zaman olduğu gibi Türk voleyboluna elit sporcular yetiştirmek”
  • 02 August 2023, Wednesday 14:33

Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Muğla voleybolunun duayen hocalarından Eşref Mete gazetemize şu bilgileri verdi;

“Bugüne kadar Milas Belediye Spor bayan voleybol takımını uzun yıllardan beri çalıştırarak birçok gelecek vaat eden sporcuları yetiştirerek Türkiye’nin profesyonel takımlarına kazandırdık. Milas Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı olarak çalışmalarımız Midi Kızlar, Yaş Gurubu Kızlar ve Yıldız Kızlar olmak üzere toplam 100 sporcumuzla haftanın 5 günü aralıksız devam ediyoruz. Ekibimizde çok yetenekli sporcuların olması iki teknik adam olarak bizlere çalışma şevki vermektedir. Önümüzdeki yıllarda herkes görecek Milas Belediye Spor bayan voleybol takımından Türk voleybolunda yer alan profesyonel takımlara elit sporcular gidecektir.

Her zaman inandığımız, güvendiğimiz Muğla bayan voleybolunun iki değerli Hocaları Eşref Mete ve Ünsal Çelik’e Milas Önder Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık