Hedefleri Milli Takım

​​​​​​​İMİ Koleji Tenis sporcularından Yiğit Ata Çağ, Özgün Mutlu ve Teoman Aydemir, antrenörleri Taylan Okşan, Buse Okşan nezaretinde 17-20 Eylül tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Tenis Turnuvası için antrenmanlarına İMİ Koleji Tenis Sahasında devam ediyorlar.

Hedefleri Milli Takım
  • 17 September 2020, Thursday 9:25

Hafta sonu Göcek Tenis Kulübünde yapılacak olan Büyükler Kategorisi Tenis Turnuvasında başarılı dereceler elde etmek isteyen 3 sporcu, hedeflerini Milli Takım olarak belirttiler.

Hafta sonu yapılacak Tenis Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan İMİ Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tenis Antrenörü Taylan Okşan, “Turnuvaya 3 sporcumuzla katılıyoruz. Bu sporcularımızın elde edeceği iyi derecelerle klasman puanlarımızı yükselterek önümüzdeki aylarda yapılacak olan Milli Takıma sporcu seçmelerinde Milas adına biz de olmak istiyoruz” dedi

Antrenör Taylan Okşan açıklamasında, Göcek Turnuvasına iyi hazırlandıklarını vurgulayarak sporcularının turnuvada başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık