İki candan dost, Tazelenme Üniversitesi’nde canla başla çalıştılar

Milas Tazelenme Üniversitesi; spor olimpiyatlarında aldığı 2 şampiyonluk,1 ikincilik,1 üçüncülükle Milas’a döndü. Spor Muhabiri Hüseyin Açar ile Emekli Öğretmen Nurullah Sarı, büyük çaba gösterdi.

İki candan dost, Tazelenme Üniversitesi’nde canla başla çalıştılar

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tazeleme Üniversitesince bu yıl ikincisi yapılan Spor Olimpiyatları’nda İlçemiz Milas’ı temsil eden Milas Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Tazelenme Üniversitesi Spor Takımı, Muğla’dan 2 şampiyonluk, 1 ikincilik ve 1 üçüncülükle döndü.

3 Haziran Cuma günü Muğla BESYO Spor Salonu’nda yapılan açılış töreniyle başlayan spor şenlikleri, aynı gün yapılan 2 voleybol müsabakasıyla tamamlandı.

Günün ilk karşılaşmasında Milas Tazeleme Üniversitesi, rakibi Muğla Tazeleme Üniversitesini  2-0 yendi. Günün ikinci maçında ise Marmaris Tazeleme Üniversitesi, rakibi İzmir 100. yaş takımını 2-0 yendi.

4 Haziran Cumartesi günü Muğla BESYO Stadyumu’nda 1000 metre yürüyüş, 4x50 metre bayrak yarışı ve bocce müsabakaları yapıldı. Aynı gün müsabakaları, spor salonunda Masa Tenisi Erkek ve Kadın eleme maçlarıyla sona erdi.

4 Haziran Cumartesi günü Muğla Sıtkı  Koçman Üniversitesi Tazeleme Spor Şenliği Komitesi tarafından katılımcı takımların sporcularına yemek verildi. Yemek sonrasında müzik ziyafeti ile tüm takımlar gönüllerince eğlendiler.

Spor şenliklerinin son günü olan 5 Haziran pazar günü, masa tenisinin  Kadın Erkek 3.’lük ve 4.’lük  maçı ile şampiyonluk maçları oynandı.

Voleybol 3.’lük ve 4.’lük maçında Muğla Tazeleme Üniversitesi, rakibi İzmir 100. Yaş Üniversitesini 2-0 yendi. Voleybol turnuvasının şampiyonluk maçında Spor Muhabiri Hüseyin Açar ile Emekli Öğretmen Nurullah Sarı hocaların yer aldığı Milas  Tezeleme Üniversitesi, rakibi Marmaris Tazeleme Üniversitesini 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Günün son etkinliği Oryantring kategorisinde yapıldı. Şenlik ödül töreniyle sona erdi.

Tazeleme Üniversitesi Spor Olimpiyatlarında elde edilen dereceler ise şunlar:

1.’lik: Milas Tazeleme Üniversitesi Voleybol Takımı,

Kadınlar Masa Tenisi  Şampiyonu Nazife Soylu Alptekin

2.’lik: Oryantring, Zeynep Aktoğlu

3.’lük: 1000 metre yürüyüşte Ömer Gülter.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık