İkinci maçta da beraberlik!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

İkinci maçta da beraberlik!

Muğla U16 Ligi A Grubu Şampiyonu ilçemiz takımı Yeni Milasspor, Muğla Play Off karşılaşmalarının ikincisinde de, rakibi Ortaca Belediyespor ile 2 - 2 berabere kalarak puanını 2’ye yükseltti.

Muğla Kötekli Stadyumunda 9 Mayıs Salı günü oynanan karşılaşmada rakibinden üstün bir futbol sergilemesine rağmen karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Yeni Milasspor, maçın uzatma dakikalarında galibiyet şansını yakalamasına rağmen kazanılan penaltı atışından yararlanamayınca Ortaca Belediyespor maçından da ilk karşılamasında olduğu gibi 2 – 2’lik sonuçla ayrılarak Muğla Şampiyonluğu için şansını Muğlaspor’la oynayacağı son maça bıraktı.

İlçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, Muğla Play Off maçlarının ilkinde Marmaris Gençlikspor ile de 2 - 2 berabere kalmış ve Play Off maçlarına 1 puanla başlamıştı.

Muğla Play Off karşılaşmalarının diğerinde ise Muğlaspor, Marmaris Gençlikspor’u 1-0 yendi.

 

Şampiyonluk Maçı

Muğlaspor’la

Antrenörlüğünü Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli’nin yaptığı Yeni Milasspor U16 Futbol Takımı Muğla Şampiyonluğu için 16 Mayıs Salı günü Yatağan Stadyumunda, ligde kendi grubunda yer alan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Muğlaspor ile yapacağı son maçtan galip ayrılabilirse Muğla Şampiyonluğu ile Muğla temsilciliğini kazanmış olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık