İLK ADIMLAR ATILDI

​​​​​​​Spor salonu yeniden hayat bulacak

İLK ADIMLAR ATILDI

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 1980’li yıllarda yapılan Milas Kapalı Spor Salonu, uzun bir zamandır kapalı ve atıl bir vaziyette duruyordu.

Yıkılıp yıkılmayacağı, yerine yenisinin yapılıp yapılmayacağı yılan hikâyesine dönen Milas Kapalı Spor Salonu’nun yeniden tamiri ve onarımı ile ilgili ilk adımlar nihayet atıldı.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylar içersinde yapılan bilgilendirilmede, Milas Kapalı Spor Salonu’nun aynı yerinde bakımı tamiri ve tadilatı yapılarak en kısa zamanda yeniden sporun hizmetine açılacağı belirtilmişti.

Geçtiğimiz günler içersinde spor salonunun yeniden tamiri ve onarımı ile ilgili ilk adımlar Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünce atıldı.

Milas Kapalı Spor Salonu’nun Güçlendirme Projesini üzerine alan bir firma, teknik ekibini Milas’a göndererek, spor salonunda bir dizi incelemede bulundu.

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu’dan spor salonu ile ilgili güçlendirme bilgilerini alan teknik ekip, güçlendirme projesinin verilen bilgiler ve incelemeler sonrasında en kısa zamanda yapılacağını vurgulayarak, projenin en kısa zamanda Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne sunulacağı söylendi.

Milas’ta kapalı spor salonu olarak uzun yıllar Milas gençliğine antrenman ve maç salonu olarak hizmet eden Kapalı Spor Salonu’nun yeniden ve en kısa zamanda mevcut yerinde yeniden sporun hizmetine açılacak olması, özellikle spora gönül vermiş gençler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık