İMİ Koleji Sporcuları alkışlanmaya devam ediyor

Milas İMİ Koleji Tenis sporcuları, katıldıkları Tenis Turnuvalarında elde ettikleri başarılarla ilçemiz Milas’ın ve okullarının adını duyurmaya devam ediyorlar.

İMİ Koleji Sporcuları alkışlanmaya devam ediyor
  • 16 September 2020, Wednesday 10:04

Eylül ayı başında Türkiye Tenis Federasyonu’nca Antalya’da yapılan 14 yaş grubu tenis turnuvasında 11 yaşındaki İMİ Koleji sporcusu Mert Ege Çığ’ın şampiyonluk kürsüsüne çıkması sonrasında, bu kez yine Türkiye Tenis Federasyonu’nca İzmir CREA Tenis Kulübü’nde düzenlenen turnuvada 12 yaş grubunda Ahmet Kara grup birincisi oldu ve bu başarısıyla turnuvanın genel sıralamasında ikincilik kürsüsüne çıktı.

Eylül ayı içinde İMİ Koleji Tenis sporcuları tarafından kazanılan 2 başarıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan sporcuların antrenörü Taylan Okşan, “elde edilen başarılardan dolayı sporcumu kutluyorum” dedi.

Antrenör Taylan Okşan “İMİ Koleji olarak Milas’ta Tenis sporunun tanıtılması ve Milas’ın adının turnuvalarda en iyi şekilde duyurulması için çabalarımız yeni turnuvalarda da devam edecektir” açıklamasını yaparak, sporculara verilen destekler için teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık