Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İncirliova İle Karşılaşıyor

2019-2020 spor sezonunda MUĞLA Birinci Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz takımı Milas Gençlikspor lige hazırlık anlamında ikinci antrenman karşılaşmasını Aydın’ın Süper Amatör Küme Ligindeki iddialı takımlarından İncirliovaspor ile yapacak.

İncirliova İle Karşılaşıyor

Sezona güzel bir başlangıç yapmak için güçlü bir kadro kuran Milas Gençlikspor Kulübü lig hazırlıklarının ilk antrenman karşılaşmasını Aydın Süper Amatör Küme Ligi takımlarından Didim Belediyespor ile Didim’de yaptı ve rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Şehir Stadyumunda çalışmalar bitmiyor mu?

Şehir Stadyumundaki koşu parkurunun tadilatı nedeniyle antrenman maçlarına ve antrenmanlara kapatılan Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu yerine yakın çevredeki sahalarda antrenmanlarını sürdüren Milas futbol kulüpleri, Şehir Stadyumunun biran önce futbolun hizmetine açılmasını talep ettiler.

Maç Güllük’te

Kadrosunda süper lig tecrübesi yaşamış futbolcuları olan Aydın İncirliova futbol takımıyla Saat 16.30 da Güllük Stadyumu’nda ikinci antrenman maçını oynayacak olan Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Milaslı ve Güllüklü futbolseverleri maçlarını izlemeye davet ederek, Aydın İncirliova Futbol Takımı’na Aydın Süper Amatör Küme Liginde başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis