İstifa Protestolarına, Sevdamsın Taraftarlar Derneği de katıldı

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde sezon sonunda lig üçüncüsü olarak ligi tamamlayan ilçemiz spor kulübü Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın istifasını isteyenlere, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyeleri de katıldılar.

İstifa Protestolarına, Sevdamsın Taraftarlar Derneği de katıldı

2018-2019 sezonunun başından sonuna kadar arası bir türlü Sevdamsın Taraftarlar Derneği ile düzelmeyen kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın bir an önce istifa ederek olağan üstü genel kurul kararı almasını isteyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, sosyal medya yoluyla Milas spor basınına bir açıklama yaparak, son derece kötü bir yönetim gösteren başkan Ahmet Karabıyık ile yönetim ekibinin istifalarını vermelerini istedi.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Basın Açıklaması:

“O sene bu sene’ diyerek sezona başlayan, hedefini her söyleminde BAL Ligi olarak belirten Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, ne yazık ki kötü yönetimiyle sınıfta kalmıştır. Bugüne kadar Yeni Milasspor tarihinde bir kulüp başkanı ve yönetim ekibinin bu kadar kötü bir yönetimi görülmedi.

Her maçta takımı cefakârca destekleyen Milas taraftarlarının hayallerini yıkan Ahmet Karabıyık ve yönetim ekibinden acilen Olağanüstü Genel Kurul Kararı almalarını bekliyoruz.

Sezon başında çok hevesli olarak Yeni Milasspor Kulübü Başkanlığı’na ve yönetimine talip oldunuz, ancak sezon boyunca attığınız her adım takımın hep geriye düşmesine neden oldu. Yanlış üzerine yanlışlar yaptınız. Kadronuza kattığınız futbolcularınıza sahip çıkamadınız, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarıyla sürekli çatıştınız, futbolcularımızın kaldığı tesisin temizliği, bakımını yapamadınız, futbolcuların yeme içme gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamadınız.

Futbolcusuna ve taraftarına sahip çıkamayan biri kulüp başkanlığı yapamaz, sizde zaten yapamadınız.

Şimdi kimse kimseyi üzmeden kırmadan, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları olarak, kulüp yönetimini bırakmanızı istiyoruz.

Şanlı bir mazisi olan Yeni Milasspor Kulübü sizin döneminizde en kötü dönemini yaşadı. Büyük Milasspor’un taraftarlarının hayallerini yıkmaya hakkınız yok.

Biz Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri olarak Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın acilen istifasını istiyor ve Olağanüstü Genel Kurul Kararı almasını bekliyoruz.

Milas Spor Camiasına ve Milas Basınına duyurulur.

Saygılarımla.. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak.”

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık