Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İYİ OYUN GALİBİYET GETİRDİ! Voleybolcularımızın Büyük Başarısı: Milas Belediyespor:3 Beşiktaş:1

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Ligde mücadele eden Milas Belediyespor rakibi ve aynı zamanda lider durumdaki Beşiktaş'ı, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde, iyi oyunu sonrasında 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

İYİ OYUN GALİBİYET GETİRDİ! Voleybolcularımızın Büyük Başarısı: Milas Belediyespor:3 Beşiktaş:1

Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, Taner Kayar, Burak Köleoğlu, Yasemin Altuner, Olgun Akdoğan, Ayşe Diğer.

Milas Belediyespor: Tarık Hepşen, Mehmet Ali Doğan, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Akay Çalık, Mert can Aķın, Kaan Kar, Celil Yavuz, Burak Enes Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı

Teknik Sorumlu: Osman Çaķıray

Antrenör: Sefa Koşar

Beşiktaş: Batuhan Avcı, Oğuzhan Altıntaş, Berkay Özdemir, Mehmet Almaz, Cansın Enaboıfo Ogbai, Andrıı Tupchıı, Muhammet Delibaş, Onur Kurt, Ahmet Tümer, Leandro Macias Infante, Muhammet Ali Arslan, Mustafa Alkan, Mustafa Kırıcı, Serkan Ramazan Kılıç

Teknik Sorumlu: Eren Meftun

Antrenör: Ergün Bilmez, Alpay Evinler, Cihan Fidan

Milas'ta tarihi gün…

Milas, Milas olalı böyle bir maç görmedi! Atatürk Spor Kompleksinin tribünlerini dolduran 1000’e yakın taraftarının önünde Beşiktaş karşısında mükemmel bir mücadele örneği sergileyen Milas Belediyespor tarihi bir galibiyete imza atarak dev bütçeli Beşiktaş’a sahayı dar etti. Bir o kadar seyirci de dışarıda kalarak, maçı seyredemedi.

Maçın ilk setini 25-20, ikinci setini 26-24 alan Belediyespor, üçüncü sette oyundan düşünce, rakip takım seti 25-23 alarak maçı 2-1 yaptı.

Maçın dördüncü setinde müthiş bir taraftar desteği ile oynayan Belediyespor seti 25-22 alarak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Maç sonunda lideri yenmenin sevincini taraftarıyla paylaşan sporcuları kulüp başkanı Muhammet Tokat kutlayarak, galibiyet ve iyi oyun için tebrik etti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis