Kaplanlar 3-0 la geçti

​​​​​​​Milas Belediyespor:3 Ziraat Bankası:0

Kaplanlar 3-0 la geçti

Maçın Hakemleri:Turgut Uzunçakmak,İsmail Arabacı,Burak Ķöleoğlu,Tolga Özüdoğru,Feride Gökçe,Ahmet Can

Gözlemci:Ümit Zafer

Milas Belediyespor:Görkem Yazgan,Burak Eser,Onur İrteni,Samet Akyıldız,Mehmet Ali Doğan,Andaç Kapan,Taha Sabah,Selcuk Karakoyun, Batuhan Karaca,Mert Mutlu, Enes Güç, Ali Cebeci,Oktay Tetik,Barış Cetrefil

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör:Sefa Koşar,Fatih Mehmet Akpınar

Ziraat Bankası:Alp İzzet Akkuş,Hilmi Şahin,Celalettin Fedakar, Alper Omurca,Engin Baytekin,Enes Tuncer,Egecan Avcıl,Eray Kursav,Ali Tanç,Berk Özyalçın

Teknik Sorumlu:Görkem İşgüzar

Antrenör:Samwt Alkan Aydoğan,Taha Kerem Solmaz

Kazanan Milas Oldu

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde haftanın maçında Milas Belediyespor  Voleybol Takımı rakibi Ziraat Bankası Voleybol Takımını 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ligin ilk maçında Ankara deplasmanında Halk Bankasını 3-0 la geçen Milas'ın Kaplanlarını 17 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde konuk ettiği Ziraat Bankası karşısında ilk seti 25-21 ikinci seti 28-26 ve son seti 25-21 kazanarak maçtan 3,0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk iki setinde her iki takımda dengeli bir mücadele sergilediler.

Genç ve dinamik bir takım olan Ziraat Bankası karşısında iyi oyununu 3 sette de sergileyen ilçemiz takımı hafta sonu oynayacağı Düzce Travelspor maçı öncesinde büyük bir moral kazandı.

Pandemi nedeniyle sınırlı izleyici karşısında oynanan maçı Milas Belediye Başkanı aynı zamanda kulüp başkanı olan Muhammet Tokat ve kulüp yöneticileride tribünden izleyerek takıma destek verdiler.

Mac sonunda sporcularını ayakta alkışlayan başkan Tokat galibiyet serimiz devam edecektir diyerek alınan galibiyet nedeniyle sporculara ve teknik kadroya teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık