Kaplanlar Ziraat Bankası ile karşılaşıyor

​​​​​​​ Milas Belediyespor- Ziraat Bankası

Kaplanlar Ziraat Bankası ile karşılaşıyor

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Ligdeki temsilcimiz Milas Belediyespor ligde ikinci karşılaşmasını Ziraat Bankası ile yapacak.

Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde pandemi sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak karşılaşma 17 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00 te başlayacak.

Ligin ilk haftasında Ankara deplasmanında Halk Bankasını 3-0 la geçen ve lige galibiyetle başlayan Milas’ın Kaplanları, kendi sahasında oynayacağı Ziraat Bankası maçına da galibiyet ve 3 puan hedefi ile çıkıyor.

2019-2020 Spor sezonunda yer aldığı Birinci Lig’te son derece başarılı bir sezon yaşayan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarına katılmış ve Efeler Liginin kapısından dönmüştü.

Voleybolseverlere Müjde

Maç canlı yayınlanıyor

Milas Belediyespor Voleybol Takımı yönetici Ümit Çiçek Demirbacak gazetemize yaptığı açıklamada, “Milaslı Voleybolseverler Milas’ta oynayacak olduğumuz Ziraat Bankası karşılaşmasını izleyemiyoruz diye üzülmesinler” diyerek, “Milas’taki lig karşılaşmamızı Voleybolseverler Belediyemizin Tweter, You Tube ve Face Book sitelerinden canlı olarak izleyebileceklerdir” dedi.

 Şansınız Bol Olsun

İlçemizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde temsil eden Milas’ın Kaplanlarına Ziraat Bankası karşılaşmasında gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Voleybol Maçları

17 Ekim Cumartesi Saat 14.00

Milas Belediyespor- Ziraat Bankası

Jeopark Kula Belediyespor- Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor

Saat 13.00

Bigadiç Belediyespor- Halk Bankası

Kayseri Melikgazi Belediyespor- Maileye İhtisasspor

Saat 15.00

Sainth Joseph- Konya Büyükşehir Belediyespor

Saat 16.00

Düzce Travelspor- Alanya Belediyespor

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık