Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

KARAOVADA YENİ TRANSFERLER

Karaovaspor’un başarısı için sahaya çıkıyorlar

KARAOVADA YENİ TRANSFERLER

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan ve ligin ilk yarısını 12 puanla 7.sırada tamamlayan Karaovaspor, ligin ikinci yarısı için ara transferden yararlanarak, Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesini son maçta kaybeden Milas Gençlikspor’un  3 başarılı futbolcusunu kadrosuna aldı.

Süper Amatör Küme liginde üst sıraları hedefleyen Karaovaspor kadrosunu, Milas Gençlikspor’un futbolcularından olan takım kaptanı Vedat Aras, savunma oyuncuları Okan Pınarlı, Alperen Türkoğlu ile güçlendirdi.

Karaovaspor’un kulüp başkanı Gökhan Emre Koca, gazetemiz yaptığı açıklamada,“kadromuzu Milas Gençlikspor’un 3 başarılı futbolcusu ile güçlendirdik. Aramıza yeni katılan bu futbolcularımızla birlikte Süper Amatör Küme Ligi’nde hedefimiz üst sıralarda yer almaktır” diyerek,“futbolcuların kulübümüze transferi konusunda kolaylık gösteren Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal’a ve yönetim kuruluna Karaovaspor Kulübü Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Milas Gençlikspor’dan almak istediğimiz son futbolcu Burak Bayar’ın özel nedenlerinden dolayı transferini gerçekleştiremediklerini de vurgulayan kulüp başkanı Gökhan Emre Koca, bu hafta sonu Pazar günü Beçin Gençlikspor ile Karaova Sahası’nda oynayacakları lig karşılaşmasında yeni transferleri ile sahaya çıkacaklarını söyledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis